Skip to main content

Salivuoropäällikkö, Keisarinsatama

Haemme Kotkan Keisarinsatamaan

 

SALIVUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Keisarinsatama on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Etsimämme henkilö johtaa omalla esimerkillään ja panoksellaan loistavaa työilmapiirin ylläpitämistä. Vuoropäällikkönä olet osana esihenkilötiimiä, ja toimit ravintolapäällikön läheisenä työparina. Työ sisältää vuorojohtamisen ohella varaston- sekä työvoimakulujen hallintaa ja toimipaikan laadullisten tavoitteiden täyttymisen valvontaa. Kaikki aikaisempi koulutus alalta, sekä työkokemus katsotaan eduksi. Olethan alan rautainen ammattilainen, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin.

Edellytämme hakijalta:

  • Aikaisempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta, sekä vuorojohtamisesta
  • Organisointitaitoja, sekä kykyä johtaa ja innostaa muita
  • Avointa ja kehitysmyönteistä asennetta sekä taitoa viedä uusia toimintatapoja käytännön tasolle

Tarjoamme sinulle:

  • Mukavan, monipuolisen ja vastuullisen työn
  • Tasokkaan työympäristön sekä suuren työnantajan henkilöstöedut ja uramahdollisuudet
  • Kokoaikaisen, kuukausipalkkaisen työn

Restelin työntekijöillä on myös huikeat henkilöstöedut! Saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä muista eri tuotteista ja palveluista.

Työstä tarjottava palkka on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Esitäthän siis palkkatoiveesi meille hakemuksesi yhteydessä!

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Go On toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina ja valittu henkilö työllistyy suoraan Restelin kirjoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi .

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti