Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Salkunhoitaja, Samla Capital Oy

Haussa kiinteistö- ja sijoitusalan ammattilainen. Löytyykö sinulta oikeanlaista asennetta uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi? Onko sinulla jo aikaisempaa kokemusta ja innostusta kiinteistö- ja sijoitusalaa kohtaan? 

Samla Capital Oy etsii kauttamme SALKUNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Kasvun myötä etsimme Samlan tiimiin vahvistusta. Tehtäviisi kuuluvat kiinteistösijoituskohteiden aktiivinen etsiminen sekä laskelmien ja sijoitusmuistioiden laatiminen yhdessä analyytikon kanssa ostopäätösten tueksi. Osallistut itsenäisesti ostoneuvotteluihin, kiinteistökauppojen toteutukseen ja sijoitussalkun hoitoon. Teet tiivistä yhteistyötä työparinasi olevan toisen salkunhoitajan lisäksi kiinteistöjohtajan, analyytikon ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta (AMK tai korkeakoulu). Tärkeintä on, että olet työtä pelkäämätön, oma-aloitteinen ja itseohjautuva työssäsi. Omaat erinomaiset tiedonhankinta-, analysointi- ja raportointitaidot ja olet taitava Office-ohjelmistojen käyttäjä. Olet tiimi- ja myyntihenkinen osaaja, joka haluaa uskaltaa ja ylittää asetetut tavoitteet. Sijoituskohteet sijaitsevat Suomen kasvukeskuksissa, joten työssä liikkuminen on sinulle tuttua.

Samla Capital Oy on vuonna 2015 perustettu ja voimakkaasti kasvava yritys, jonka pääpaikka sijaitsee Jyväskylässä, mutta toiminta-alue kattaa koko Suomen ja Baltian. Jyväskylän lisäksi toimipisteitämme ja työntekijöitämme on Tampereella ja Helsingissä. Hallinnoimme neljää kiinteistöihin sijoittavaa vaihtoehtorahastoa, Samla Toimitilat Ky:tä, Samla Toimitilat II Ky:tä, Samla Asunnot Ky:tä ja SC Hotels I Ky:tä, joiden tekemien sijoitusten arvo on yhteensä lähes 140 miljoonaa euroa. Lisätietoja www.samlacapital.fi.

Sinua odottaa monipuolisen tehtäväkentän lisäksi mahdollisuus kehittyä urallasi eteenpäin dynaamisessa työympäristössä. Yhdessä tekeminen on Samlan perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Kilpailukykyinen palkkaus koostuu kiinteän palkan lisäksi onnistumiseen liittyvästä tulospalkkiosta. Työtäsi voit tehdä Jyväskylästä, Tampereelta tai pääkaupunkiseudulta käsin ja muistakin paikkakunnista voidaan keskustella.  

Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta. Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.  

Salkunhoitaja, Samla Capital Oy

Jyväskylä
Tampere
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus