Skip to main content

Sandwich Artist Subway Seinäjoki

Hei sinä, etsimme juuri sinua liittymään iloiseen Subwayn tiimiin! Mikäli olet iloinen ja motivoitunut perehtymään ravintola-alan saloihin, hae mukaan! Aikaisempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Etsimme aurinkoisia, energisiä ja oma-aloitteisia tekijöitä Sandwich Artistin tehtäviin. Sandwich Artistina tuot asiakkaiden ruokailuhetkiin lisäarvoa ystävällisellä ja tehokkaalla palveluhengellä. Tässä roolissa edustat Subwayn arvoja ja vastaat hygieniavaatimusten noudattamisesta. Työtehtäviisi kuuluu Subien , salaattien ja wrappien valmistaminen asiakkaille, raaka-aineiden valmistelu, kassatyö, Puhtaanapidosta ja yleissiisteydestä huolehtiminen sekä kuormien vastaanotto ja purku.

Aiempi työkokemus ravintola-alalta on etu, muttei välttämätöntä sillä tulet saamaan University of Subway -koulutusohjelmaan pohjautuvan täyden perehdytyksen. Tärkeintä on oma persoonasi ja asenne työhön sekä työtiimiäsi kohtaan. Jos näet urasi ravintola-alalla, tämä saattaa olla sinun mahdollisuutesi!

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden myös joustavaan osa-aikatyöhön, joka tukee opintojesi, vapaa-aikasi ja työnteon tasapainottamista. Mahdollisuus myös työllistyä 90h / 3vko sopimuksella. Työsuhteita tarjolla siis monenlaisilla työtunneilla, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi!

Hae paikkaa viimeistään 28.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: ida-maria.pajukoski@barona.fi

Subcom Oy

Suomen ensimmäinen Subway®-ravintola avattiin Helsingin Annankadulle vuoden 2000 heinäkuussa.

Tämän jälkeen kasvuvauhti on ollut nopeaa: Subway®-ravintolat on avannut uusia ravintoloita ympäri Suomea. Tällä hetkellä ravintoloita on noin 190.

Vuosittain Subway®-ravintolat avaa ympäri maailman runsaasti ravintoloita ja tavoitteena on avata lisää ravintoloita Suomeen. Subi®-leipien ystävien aktiivinen joukko kasvaa siis tasaisesti ja syystä!

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Sandwich Artist Subway Seinäjoki

Barona HoReCa
Seinäjoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja