Skip to main content

Sinusta Subwayn uusi Sandwich Artisti? Tuu meille duuniin!

Etsimme Subway-ravintoloihimme ympäri Suomen jatkuvasti uusia vahvistuksia. Tarjoamme työsuhteita erilaisilla tuntimäärillä: tarvitset sitten kokoaikaista työtä tai lisätienestiä opiskeluiden oheen, laita meille hakemusta tulemaan ja mietitään yhdessä sinulle ja meille soveltuva kokonaisuus.

Millainen Subway on työpaikkana? Subway on työpaikka, jossa jokainen päivä on erilainen. Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä joustavin työajoin. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan.

Mikä ihmeen Sandwich Artisti? Sandwich Artistina pääset valmistamaan tuoreista ja monipuolisista raaka-aineista valmistettuja Subi-leipiä, wrapeja sekä salaatteja. Meillä kaikki tuotteet tehdään asiakkaiden toivomusten mukaisesti ja sinä pääset luomaan tuotteet yhdessä asiakkaan kanssa. Sandwich Artistin työtehtävät eivät koostu ainoastaan Subien valmistamisesta, vaan sisältävät myös asiakaspalvelua, kassanhoitoa, myynnin seurantaa, ravintolan siisteyden ja viihtyvyyden ylläpitoa, kuorman purkua ja toimitusten kirjaamista, näin muutamia mainitaksemme.

Mitä odotamme Sandwich Artistilta? Työskennelläksesi Sandwich Artistina, riittää että tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja sinulta löytyy halu oppia. Kokemus ravintola- tai asiakaspalvelualalta on ehdottomasti etu, mutta ei vaatimus. Ennen kaikkea haemme oikealla ja positiivisella asenteella varustettuja tekijöitä – me opetamme kyllä sinulle kaiken tarvittavan!

Jos siis etsit työpaikkaa, jossa on joustavat työajat, kivat työkaverit sekä mielenkiintoinen ja vauhdikas työympäristö, tartu tilaisuuteen nyt ja täytä hakemus jo tänään.

Kerro hakemuksessasi, missä ravintolassa/ravintoloissa työskentelisit mieluiten sekä suuntaa antava työtuntimäärä, johon olisit valmis sitoutumaan. Ravintolat löydät osoitteesta www.subway.fi.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Subway-ravintolat

Subway on maailmanlaajuinen brändi, joka toimii yli 100 maassa kattaen yli 42 500 ravintolaa. Ensimmäinen Subway-ravintola avasi Suomessa ovensa 20 vuotta sitten. Nykyisin meillä on yli 190 ravintolaa kautta maan. Ravintolamme ovat tunnettuja maustaan ja laadustaan sekä hyvästä palvelustaan. Asiakkaamme ovat äänestäneet Subwayn kymmennen kertaa Suomen parhaaksi pikaruokaravintolaksi.

Sandwich Artisti

Subway
Suomi
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö, Vakituinen

Julkaistu 26.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus