Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Särmääjä

Etsimme metallialan asiakkaallemme ammattitaitoista SÄRMÄÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävään sopii hyvällä työmotivaatiolla varustettu henkilö, jolta löytyy aiempaa kokemusta särmäyksestä ja ylipäätään metallialalta, piirustusten lukutaitoa ja joka on halukas sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa.

Kyseessä on päivätyö. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä Hämeenlinnan, että Riihimäen suunnalta katsoen.

Tehtävä on aluksi määräaikainen Baronan kautta, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään. Huomioithan, ettemme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Hae paikkaa viimeistään 12.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heidi.koski@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Särmääjä

Barona Teollisuus
Riihimäki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus