Skip to main content

Särmääjä Joensuun alueelle

Voitaisko viettää ens TYÖ yhdessä?

Haemme asiakkaallemme SÄRMÄÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta etsinnässä on pitkäaikainen tekijä, joten hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiaakkaan kirjoille.

Työtehtävä: Tehtäviisi kuuluvat taitotasojesi mukaan vaihtelevat särmäystehtävät. Konepajan valikoimiin kuuluvat niin ohutlevujen särmääminen, kuin myös järeän ja vääntöjäykän teräksen taivutukset. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja omalla työpanoksellasi pystyt myös vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, vaan innostuneisuus ja oppimishalu ovat tällä hetkellä tärkeintä! Sinut perehdytetään tehtävään, joten tässä olisi mahdollisuutesi kouluttautua uuteen ammattiin!

Sinulta toivotaan:

  • Oppimishalua ja kiinnostusta pitkäaikaiseen työpaikkaan
  • Motivoitunutta asennetta uuden oppimiseen ja työskentelyyn

Kauttamme saat:

  • Työturvallisuuden e-perehdyksen
  • Ajantasaisen palkanmaksun
  • Kattavan työterveyshuollon
  • Baronan oma yhteishenkilö auttaa sinua aina tarvittaessa

Työvuoromalli: Valmius 2-vuorotyöhön

Palkkaus: Sopimuksen mukaan, teknologiateollisuuden TES huomioiden.

Aloitusajankohta ja kesto: Sopimuksen mukaan pikaisesti, haussa pitkäaikainen tekijä.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Timo Vainikainen 0500 378 580, timo.vainikainen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 31.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: timo.vainikainen@barona.fi, 0500378580

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Särmääjä Joensuun alueelle

Barona Teollisuus
Joensuu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 21.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Riihimäki
Barona Teollisuus
Joensuu
Barona Teollisuus
Helsinki