Skip to main content

Särmääjä Jyväskylään

Etsimme asiakasyrityksellemme Jyväskylään särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta särmäyskoneen käytöstä - voit olla hankkinut osaamisesi joko työssä tai opiskelujen kautta. Suureksi eduksi tässä tehtävässä on piirustustenlukutaito ja kokemus koneen asetusten muuttamisesta.

Olethan positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia ja ottaa vastuuta roolissasi yrityksen ohutlevytöistä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja ratkomaan tarvittaessa haasteita tuotannon särmäystehtävissä. Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä oman alansa arvostettuun yritykseen pidemmäksi aikaa.

Toivomme hakijalta:

  • särmäyksen perusteet hallussa
  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • mahdollisuutta vuorotyöhön
  • halua sitoutua työhön pitkäksi aikaa

Tarjoamme:

  • hyvän työyhteisön ja mielenkiintoiset työt
  • kattavan työterveyshuollon
  • alkuun määräaikasen työsuhteen jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykselle

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jani-pekka.falt@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Särmääjä Jyväskylään

Barona Teollisuus
Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus