Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Särmääjä pitkäaikaiseen työhön Orimattilaan

Haemme sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Nesco Oy:lle särmääjää Orimattilaan.

Haetko käytännönläheistä ja aktiivista työtä? Omaatko hyvän asenteen töihin ja haluat oppia uutta? Mikäli omaat reippaan ja hyvän asenteen töihin, niin tässä voisi olla sinulle pitkäaikainen työpaikka!

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kone- ja metallialan perustutkinto, sekä aiempaa kokemusta särmäyksestä. Särmäyskoneiden tuntemus (terien vaihdot, särmäysarvojen säädöt, koneohjelmoinnit) sekä hyvä kuvien lukutaito katsotaan selkeäksi eduksi. Lisäksi työhösi kuuluu mm. tuotteiden siirtely trukilla sekä käsin. Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Arvostamme hakijoissa tarkkuutta, huolellisuutta sekä reipasta työotetta. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävä, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi.

Töitä tehdään arkipäivisin 2- vuorossa, mutta toisinaan töitä saattaa olla myös 3-vuorossa. Pystythän toisinaan tekemään myös yövuoroja?

Työpisteissä töitä tehdään pääasiassa seisten ja työhön kuuluu myös erilaisten metallituotteiden nostelu, joten perusvalmius fyysiseen työhön tulisi löytyä. Edellytykselle työpaikan saamiselle on, että voit sitoutua töihin vähintään vuoden loppuun.. Hyvin työssään pärjäävällä työntekijällä on myös hyvä mahdollisuus vakinaistua tämän jälkeen yritykseen. Työt alkavat heti.

Hakemuksen voit jättää vain Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Tarjolla on vakaa ja kokoaikainen työpaikka mukavassa työporukassa. Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään!

Käy myös katsomassa Nescon video, jonka kautta pääset tutustumaan Nescoon ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=oHe6DWm0nOA.

Hae paikkaa viimeistään 08.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: lassi.kaarna@barona.fi, 0407747534

Nesco Oy

Nesco Oy on vuonna 1981 perustettu maamme johtava sadevesi- ja kattoturvatuotteiden valmistamiseen erikoistunut yritys. Yritys palvelee alan ammattilaisia laidasta laitaan. Asiakaskuntaan kuuluu peltisepänliikkeet, kattoturva- ja sadevesituotteita asentavat yritykset sekä katemateriaaleja valmistavat yritykset. Tuotantolaitokset sijaitsevat Orimattilassa ja tuotteiden kotimaisuusaste on erittäin korkea.
Nesco Oy on osa Vesivek –konsernia.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Särmääjä pitkäaikaiseen työhön Orimattilaan

Barona Teollisuus
16300 Orimattila
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus