Skip to main content

Särmääjä, Sampo Rosenlew Oy

Sampo-Rosenlew Oy on maatalous- ja metsäkoneita valmistava yritys, jonka kotipaikka on Porissa. Yhtiö suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia leikkuupuimureita ja metsäkoneita. Tuotteita myydään noin 50 maahan ja viennin osuus myynistä on yli 90%. Sampo-Rosenlew työllistää Porissa noin 250 eri alojen ammattilaista myynti-, tuotanto-, tuotekehitys- ja palvelutehtävissä. Yhtiö panostaa sitoutuneen, motivoituneen  ja osaavan henkilöstön kehittämiseen.

Sampo-Rosenlew Oy hakee  ohutlevyosastolle kahta SÄRMÄÄJÄÄ.

Työhön kuuluu ohutlevykomponenttien taivutus särmäyspuristimella.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä itsenäisyyttä, piirustusten lukutaitoa, mittaamistaitoa, kehityshalukkuutta,  kiinnostusta levytöihin ja tehtaan tuotteiden kehittämiseen sekä kolmiulotteista hahmotuskykyä. Hakijalta edellytetään konepiirustuksen perusteiden -  ja mittaustekniikoiden hallintaa.

Tarjoamme

Työtä on tarjolla 40h/vko. Työ on 2-vuorotyötä. Tarjoamme sinulle työpaikan luotettavassa ja osaavassa työilmapiirissä. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Hakumenettely:

Työpaikkaa koskevat yhteydenotot Eezyn yhteyshenkilölle. Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä. Liitä hakemukseesi päivitetty CV. 

Hakuaika päättyy 28.1.2022. Valintoja tehdään jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa: 

Johanna Mäkelä
Myyntineuvottelija
Eezy 
040 3075252
johanna.makela@eezy.fi

Särmääjä, Sampo Rosenlew Oy

Eezy Oyj
Pori
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pirkanmaa
Varsinais-Suomi
Eezy Oyj
Keski-Suomi