Skip to main content

Särmääjää, Mittametalli Oy

Mittametalli Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia metallituotteita. Asiakaskunta koostuu meri-, rakennus-, puusepän-, kaluste-, kone- ja laiterakennusteollisuudesta sekä terveydenhuoltosektorista. Saman katon alla sijaitsee nykyaikaiset laitteet monipuoliseen levynkäsittelyyn, putkilaser, hitsausrobotit, 8 käsihitsauspaikkaa ja automaattiradalla varustettu pulverimaalaamo. Yritys tarjoaa asiakkaillemme myös suunnittelupalvelun, jolloin tuotteiden valmistus tapahtuu parhaalla mahdollisella tavalla. Mittametalli Oy sijaitsee Heinolan Hevossaaressa. 

Etsimme tuotantomme vahvistukseksi

SÄRMÄÄJÄÄ

vakituiseen työtehtävään. Työtehtäviin kuuluu mm. särmäyskoneella työskentely sekä muut yleiset ohutleyyteollisuuden tehtävät. Toivomme sinulta kehityshakuisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla tulee olla myös kuvien lukutaitoa. Aikaisempi kokemus särmäyksestä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös vuorotyössä. 

Täytä työhakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Voit soittaa myös suoraan p. 040 728 8728/Johanna.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Särmääjää, Mittametalli Oy

18150 Heinola
Vakituinen

Julkaistu 30.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus