Skip to main content

Saunanhoitaja, Tampere

Oletko sinä legendaarisen Rauhaniemen saunan uusi, iloinen asiakaspalvelija? Haemme rentoon ja mukavaan tiimiimme kahta osa-aikaista (noin 20h/vko) työntekijää, jotka tuntevat paloa saunakulttuuriin ja positiivisen ja rennon hengen ylläpitoon.

Työtehtäviisi kuuluu mm. lipunmyynti, kahvilatuotteiden myynti, asiakaspalvelu niin suomeksi kuin vähintään englanniksikin (kaikki muu kielitaito plussaa!). Lisäksi tehtäviin saattaa kuulua osaamisen mukaan myös saunan pieniä ylläpitotöitä ja Rauhaniemen somekanavien ylläpitoa. Sinulta löytyy jo mielellään hieman kokemusta myyntityöstä/asiakaspalvelutyöstä ja olet työntekijänä luotettava ja yhteistyökykyinen eikä sormi mene suuhun muuttuvissakaan tilanteissa.

Rauhaniemen sauna palvelee kaikkina viikonpäivinä arkisin klo 14-21 ja viikonloppuisin klo 12-21, joten huomioithan, että työajat sijoittuvat iltaan ja viikonloppuun. Työt alkavat elokuussa 2021.

Työ sopii hyvin vaikkapa opiskelijalle tai osa-aikatyöntekijälle toiseksi työksi. Halutessasi pääset osallistumaan tulevaisuudessa myös Rauhaniemen toiminnan kehittämiseen ja ideoimiseen.

Laitathan itsestäsi esittelyä ja kerro miksi juuri sinä olisit hyvä valinta Rauhaniemen uudeksi, positiiviseksi asiakaspalvelijaksi?

Edellytämme sinulta

Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
Luotettavaa ja vastuuntuntoista työskentelytapaa
Avointa ja iloista asiakaspalveluasennetta
Halua ja mahdollisuutta sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa
Suomenkielen suullisen ja kirjallisen osaamisen lisäksi englanninkielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Pitkäaikaisen osa-aikaisen työn asiakkaamme palveluksessa
Tes:n mukaisen palkkauksen
Positiivisen ja rennon työilmapiirin
Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön

Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Täytä valmis hakemuspohja ja liitä tarvittaessa mukaan oma hakemuskirje sekä ansioluettelo. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Valtti Henkilöstöratkaisuilta Piia Joki-Erkkilä p. 050 555 1880 tai piia@valttiratkaisut.fi.

Lisätietoja

Piia Joki-Erkkilä
Johtava työsuhdeasiantuntija
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy || Keskustori 1 A 2, 33100 Tampere || Kauppakatu 14 A 27, 40100 Jyväskylä
050 555 1880 || vaihde 010 320 3920
piia@valttiratkaisut.fi || www.valttiratkaisut.fi

Saunanhoitaja, Tampere

Pirkanmaa
Tampere
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus