Skip to main content

Scrum Master - Java-kehittäjä, IT-palvelut, IT-tietoyksikkö (Helsinki, FI)

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissa työskentelee n. 800 asiantuntijaa. Töitä tehdään monipaikkaisesti nykyaikaisilla työvälineillä. Parannamme ja joustavoitamme jatkuvasti päivittäistä työn tekemistä. Keskitymme oikeiden asioiden tekemiseen. IT-asiantuntijamme ovat avainasemassa, kun uusia toimintatapoja luodaan. Meillä ammattilaiset kehittävät IT-ratkaisuja itseohjautuvasti hyvän tiimin tuella.

 

Kelan IT-tietoyksikössä työskentelevät tiedon varastoinnin ja jalostuksen sekä tiedonvälityksen asiantuntijat. Yksikössämme kehitetään tiedon varastoinnin ja –välityksen ratkaisuja ja sovelluksia sekä muita tietosisältöjen jalostamiseen ja hyödyntämiseen liittyviä palveluja vahvassa yhteistyössä Kelan muiden toimintojen kanssa. Haluamme tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin ketterien periaatteiden mukaisesti toimien.

 

Scrum Master – Java-kehittäjä

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Scrum Masteria Helsinkiin tai Jyväskylään. Myös muut paikkakunnat voivat tulla kyseeseen. Toimit Kelan IT-palveluissa Kansallisen tiedonvälitysryhmän yhdessä tai useammassa tiimissä.

 

Tehtäviisi kuuluvat ketterän toimintamallin mukaiset Scrum Masterin tehtävät. Scrum Masterina valmennat tiimiäsi toimimaan ketterästi ja itse ohjautuen. Tehtävänäsi on organisoida ja fasilitoida scrumin mukaiset tapahtumat. Suojelet tiimiä sprintin aikaisilta muutoksilta ja pyrit poistamaan tiimin työtä haittavia esteitä. Huolehdit tiimin toiminnan kehittämisestä sekä mittaroinnista. Scrum Masterin tehtävien lisäksi osallistut java-sovelluskehitykseen.

 

Odotamme sinulta:

  • Näyttöjä menestymisestä scrum master -tehtävässä
  • Hyvää ymmärrystä IT-alan terminologiasta, ketteristä menetelmistä ja DevOps-toimintamallista
  • Kokemus java-sovelluskehityksestä; Springboot, Docker, Artemis   
  • Erittäin hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
  • Itseohjautuvuutta ja kyvykkyyttä päätöksentekoon
  • Aktiivista ja innostunutta työotetta
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

 

Eduksesi luetaan:

  • Korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulutusta sekä soveltuvuutta IT-alalle
  • IT-alan sertifiointeja

  

Kehitämme IT-palveluja ketterissä tiimeissä, joissa saat tukea huippuluokan kollegoilta ja loistavan työporukan.

Kela on luotettava työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi sekä työpaikan, jossa on rento ilmapiiri ja jossa työn ja yksityiselämän yhdistäminen on joustavaa. Tarjoamme lisäksi erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja ravintoedun.

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja hakijan kokemuksen mukaan.

Tehtävään nimittäminen edellyttää, että hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi  9.5.2021 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Sari Tervajoki ja Tinna Toikka, etunimi.sukunimi@kela.fi

https://www.kela.fi/uramahdollisuuksia-it-tyo

Scrum Master - Java-kehittäjä, IT-palvelut, IT-tietoyksikkö (Helsinki, FI)

Helsinki
Kokopäiväinen
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 09.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus