Skip to main content

SEGMENTTIPÄÄLLIKKÖ Georg Fischer AB, Tampere

Suuri ja kansainvälinen, yli 200 vuoden kokemuksen omaava vakavarainen teknologiajohtaja Georg Fischer AB etsii prosessiautomaatioratkaisujen tuoteryhmän edustajaksi tavoitteellista SEGMENTTIPÄÄLLIKKÖÄ Tampereelle avattavalle toimistolleen.

Georg Fischerin segmenttipäällikkönä vastaat prosessiautomaatioratkaisujen tuoteperheen myynnistä ja myynnin positiivisesta kehittymisestä uusia asiakkaita hankkimalla sekä olemassa olevia asiakkaita tukemalla ja sitouttamalla. Työsi keskiössä on laadukas ja ratkaisukeskeinen asiakkuussuhteiden hoito. Olet luotettava ja tärkeä kumppani sekä tukkureille että loppukäyttäjille, joiden kanssa kehität vahvaa yhteistyötä. Toimipisteesi sijaitsee Tampereella ja myyntialueesi pääpaino on Pirkanmaalla, mutta liikut ajoittain myös laajemmalla alueella mm. alan messuilla.

Arvostamme kokemustasi tuloksellisesta b2b-myynnistä. Olet aktiivinen, itseohjautuva ja ulospäin suuntautunut luontainen verkostoituja ja syvien asiakassuhteiden luoja, ylläpitäjä ja kehittäjä. Toimintatapasi on ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen. Menestyäksesi työssäsi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tekninen tausta ja prosessiautomaation tuntemus luo vankan pohjan työlle Georg Fischerin prosessiautomaatiosegmentissä.

Tarjoamme

-Kilpailukykyisen palkan, vuosibonuksen ja täysautoedun

-Vastuullisen tehtävän mielenkiintoisessa asiakaskentässä laadukkaiden tuotteiden parissa

-Vakaan työpaikan sekä kattavat kansainväliset etenemismahdollisuudet

-Yhteishenkeä arvostavan työyhteisön sekä ammattitaitoisen myynnin tuen

Päästäksesi vauhdikkaasti alkuun työssäsi, yritys huolehtii perehdytyksestä ja koulutuksesta niin toimipisteissään Suomessa kuin tehtaillaan Euroopassa.

Työsuhde solmitaan suoraan Georg Fischer AB:n kirjoille ja se alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuulla.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille oheisen linkin kautta. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Georg Fischer AB Finlandin Country Manager Hannu Vihervaara hannu.vihervaara@georgfischer.com

Hae paikkaa viimeistään 31.07.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kim.toivonen@barona.fi

Georg Fischer AB

Georg Fischer on ylpeä pitkästä menestyksekkäästä historiastaan, jonka juuret ulottuvat yli 200 vuoden taakse aikaan, jolloin Johann Conrad Fischer perusti yrityksen. Vuonna 1802 aloitti pieni kuparinsulattamo ja uusien seosten kehityslaitos, joka kasvoi maailmanlaajuiseksi teollisuuskonserniksi, jona se nykyään tunnetaan. 1800-luvun loppua kohden yritys alkoi tuottaa pitkäikäisiä tempervalurautaliittimiä, mikä loi perustan nykyiselle GF Piping Systems -osastolle. Se on nyt vakiintunut johtavaksi putkistotoimittajaksi nesteiden ja kaasujen luotettavalle ja turvalliselle kuljetukselle. Jatkuvista muutoksista huolimatta asiakaskeskeinen innovaatio ja kestävyys ovat yhä GF Piping Systemsiä määrittäviä arvoja.

Enemmän tietoa yrityksestä löytyy kotisivuiltamme www.georgfischer.fi tai www.georgfischer.com.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

SEGMENTTIPÄÄLLIKKÖ Georg Fischer AB, Tampere

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus