Skip to main content

Seisakkityöntekijöitä

Etsimme viikolla 28 alkavaan tehdasseisakkiin seisakkityöntekijöitä. Töitä on vähintään 40h/viikko ja seisakki kestää neljä viikkoa.

Työt ovat siivous- ja palovahtitöitä, kuten tulitöiden palovahtina ja jälkivartijana toimimista ja hakkeen siirtelyä tehdasalueella. Työ on fyysistä, joten hakijan kunto tulee olla sellainen, että pärjää. Askelia tulee paljon ja alue on iso.

Oletkin oikea kaveri tähän hommaan mikäli:

  • Sinulta löytyy tulityökortti ja työturvallisuuskortti tai edes jompikumpi
  • OIet fyysisesti kunnossa
  • Omaat hyvän asenteen ja motivaation työntekoon
  • Olet tarkka ja huolellinen
  • Olet täysi-ikäinen

Hommaan ei ole mitään suurempia ammatillisia vaatimuksia vaan hyvät tyypit kovalla asenteella pärjäävät tässä. Työ alkaa viikolla 28 eli 12.7 ja kestää viikon 31 loppuun.

Teemme päätöksiä jo hakuaikana ja paikkoja on useampia auki. Mikäli et saanut kesätöitä, niin tässä sinulle ainakin neljän viikon pätkä. Jätäthän CV:si hakemukseen.

Hae paikkaa viimeistään 24.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: tero.kekki@barona.fi, 0504085163

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Seisakkityöntekijöitä

Barona Teollisuus
Lappeenranta
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus