Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Seisokkitoiminnan kehityspäällikkö

Oletko projektiosaamisen ammattilainen ja kiinnostunut jalostamon seisokkitoiminnasta? Haluatko nähdä ja kokea projektit, joilla varmistetaan Nesteen Porvoon jalostamon turvallinen ja luotettava toiminta sekä tulevaisuuden kilpailukyky?
 
Etsimme 
 
Seisokkitoiminnan kehityspäällikköä
 
tiiviiseen ja hyvähenkiseen Porvoon jalostamon seisokkiryhmään, joka vastaa jalostamon suurseisokkien suunnittelusta, toteutuksesta ja seisokkitoiminnan kehittämisestä. Ryhmä työskentelee laajasti koko jalostamo-organisaation kanssa, yhteistyössä globaalista muiden jalostamoiden sekä toimintojen kanssa.

Roolisi vastuullisen tulevaisuuden luomisessa

  • Hallinnoit seisokkitoiminnan kehittämistä ja varmistat kehitystoimenpiteiden etenemisen sekä vastaat toimintatapojen jalkauttamisesta osaksi päivittäistä toimintaa yhdessä tiimin jäsenten kanssa
  • Kehität seisokkien parhaita käytäntöjä globaalin Turnaround Center of Excellence kanssa ja jalkautat niitä osaksi Porvoon seisokkiprosessia 
  • Vastaat suurseisokin projektitoimistosta (PMO=Project Management Office), jossa vastuullesi kuuluvat seuraavat:
  • Seisokkiprosessin hallinta
  • Seisokkien raportointi ja sen kehittäminen
  • Sisäisten ja ulkoisten auditointien hallinta
  • Seisokin muutoksen hallinta ja henkilöstön osaamisen varmistaminen
  • Sisäisten ja ulkoisten resurssien johtaminen matriisissa

  Paras yhdistelmä uutta työtäsi varten

  • Teknisen alan korkeakoulututkinto tai vastaava
  • Aikaisempi kokemus toiminnan johtamisesta sekä projektityöskentelystä 
  • Kyky hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia
  • Suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Itsenäinen ja oma-aloitteinen työote sekä organisointikyky

 Arvostamme myös

  • Kokemusta prosessiteollisuuden seisokeista
  • Kokemusta toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmistä esim. SAP ja PowerBi
  • Kokemusta Googlen työkalujen käytöstä

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja lähialueilta.
 
Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Sami Wasström, Head of Turnarounds +358 50 4581198. Paras aika tavoitella on maanantai-torstai klo 16-18 välillä.
 
Hae tehtävää viimeistään 27.5.2022. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
 
Rekrytointiprosessiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ensimmäiset haastattelut on aikataulutettu alustavasti viikolle 20
 
Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Menestyksemme perustuu työntekijöihimme, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme myös sitoutuneet tekemään tuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Tahtomme luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen.

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Strategiamme toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa työtämme ohjaavat Nesteen arvot. Tuemme ja kehitämme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuuttamme.

Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä.

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Asetamme selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsemme roolin ja vastuiden mukaisesti.

Nesteen strategia on "Nopeammin, rohkeammin ja yhdessä". Se kuvastaa ymmärrystä siitä, että ilmastonmuutoksen torjunnassa tai muovijätehaasteen ratkaisemisessa ei ole aikaa hukattavaksi.

Menestyäksemme meidän on toimittava, kehitettävä uusia ratkaisuja ja saatava ne käyttöön nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan – yhdessä.

Ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Lue lisää nettisivuiltamme, neste.com

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti