Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Senior Application Specialist, Quality Control System (QCS)

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaamme menestykseen omilla ratkaisuillasi? Miltä kuulostaisivat avainsanat kuten QCS, Controls, Valmet IQ, Profilers, Valmet DNA, DCS sekä VII?

Paper Solutions Service -tiimimme etsii tiimipelaajaa vahvistamaan laatusäätöasiantuntijoidemme joukkoa ja viemään asiakkaidemme tuotantoprosessien tehokkuuden ja laadun seuraavalle tasolle Valmet IQ tuotteidemme avulla. Asiakkaitamme palvelemme paperi-, kartonki-, sellu- ja jälkikäsittelykoneiden prosessin parissa. Asiantuntijatiimimme koostuu erilaisten asiantuntijoiden yhdistelmästä. Osaamisella, asiantuntijuudella ja kokemuksella sekä halullasi kehittyä pääset vaikuttamaan tehtäviisi.

Vanhempana sovellusasiantuntijana (Senior Application Specialist) työskentelet sellu-, paperi- ja kartonkiasiakkaillamme prosessien ja laatusäätöjärjestelmien parissa. Työhösi kuuluu prosessien analysointi, laajempien laatusäätöjärjestelmien sopimuksellinen ylläpito asiakkaillamme, yksittäisten asiantuntijakäyntien tekeminen, järjestelmien elinkaarta ylläpitävien päivitysprojektien suunnittelu ja toteutus sekä järjestelmien laajennusprojektit.

Positiossa otat vastuun asiakaskokonaisuuksista tuottaen lisäarvoa asiakkaillemme ja tuet myös myyntiämme tuomalla esille asiakkaillemme ratkaisuja, joilla he voivat kehittää ja parantaa tuotantoaan. Senior positiossa johdat teknistä osuutta vastuualueillasi sekä innovoit myös uusia mahdollisuuksia tuottaa yhä parempia palveluita ja ratkaisuja asiakkaillemme.

Pääasiallinen toimipisteemme on Tampere, mutta kollegoitasi työskentelee Suomessa myös useissa muissa lokaatioissamme. Tampereen lisäksi tämän tehtävän hoitaminen onnistuu myös muilta Valmetin toimipisteiltä. Kerrothan hakemuksessasi mihin lokaatioon haluaisit ensisijaisesti sijoittua. Olet valmis matkustamaan asiakkaidemme luokse Suomen ohella myös ajoittain Skandinaviassa ja Baltiassa sekä halutessasi globaalisti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. paperi- tai automaatiotekniikan AMK-/DI-tutkinto)

  • Kokemusta tai halua oppia laatusäädöistä (QCS), säätötekniikasta, profilointilaitteista, automaatiojärjestelmistä (DCS)

  • Kokemusta tai halua oppia paperi-, kartonki- ja selluprosesseista

  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn johtamiseen sekä vastuun kantamiseen

  • Kiinnostusta oman ammattitaidon sekä palveluidemme jatkuvaan kehittämiseen

  • Matkustusvalmiutta NEE-alueella (North and Eastern Europe) ja tarvittaessa globaalisti

  • Valmiutta päivystää

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muut kielet katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Globaalin markkinajohtajan palkitsevan työn, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme prosesseja uudelle tasolle. Loistavan yhteishengen omaavan tiimin, josta löydät tukea sitä tarvitessasi. Olet osa laajempaa Pohjois-Euroopan Service organisaatiotamme, jolla tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia automaatiopalveluita.

Lisätietoja

Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 20.10.2021 mennessä sähköisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Jokiniemi, Manager, Paper Solutions Service, puh. +358 50 571 1455, antti.jokiniemi@valmet.com.

Liity eturivin positioon huipputiimissä viemään nykyaikaisimmat automaatioratkaisut paperiteollisuuden eri tarpeisiin!

Kun kaikki toimii yhteen.

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Senior Application Specialist, Quality Control System (QCS)

Tampere
Rauma
46900 Inkeroinen
Imatra
Jyväskylä
Pori
Kouvola
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus