Skip to main content

Senior Backend Developer

Asiakkaamme Netwheels etsii kehitysorientoitunutta Backend Developeria heidän Scrum-tiimiinsä.

Minkä parissa tulet työskentelemään?

Tulet olemaan osa yhtä Netwheelsin virtuaalista Scrum-tiimiä ja voit työskennellä mistä käsin Suomea sinulle sopii parhaiten, mutta olet myös tervetullut heidän viihtyisälle toimistolleen Vantaan Sanomalaan! Osana tiimiä, olet mukana kehittämässä heidän markkinoiden ykköstuotetta backendin tai arkkitehtuurin osalta, sekä viemässä tuotetta pilveen. Sprintit kestävät kaksi viikkoa ja n. 80 % työstä on uuskehitystä.

Netwheelsillä on takanaan 20 vuotta softakehitystä. Yritys on tehnyt viimeisten vuosien aikana menestyneen ison muutoksen asiakaskohtaisista ohjelmistoista SaaS-ohjelmistotarjoajaksi. Testiautomaation osalta ollaan läpimurron kynnyksellä, joka tulee vaikuttamaan myös sinun päivittäiseen työhösi.

Tulet olemaan aivan autokaupan sydämessä ja mukana tekemässä softatuotteita, joilla on todella merkitystä! Heidän softansa on business-kriittinen, joten sinulla tulee olemaan liiketoiminnan täysi tuki ja aito mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten tuotetta kehitetään.

Mitä sinulta toivotaan?

Toivomme, ettet pelkää hypätä täysillä koodauksen syövereihin. Olet proaktiivinen persoona ja aito tiimipelaaja, jolla on valmiudet järjestelmälliseen sekä abstraktimpaankin kehittämistapaan.

Softa-arkkitehtuuri, mikropalvelut ja konttiteknologiat ovat sinulle entuudestaan tuttuja, ja backend sekä API:t ovat kuin osa DNA: tasi. Käytät Microsoftin teck stäckiä sujuvasti ja osaat luovasti työskennellä myös legacy-ympäristössä. Matalassa organisaatiossa tiimisi on aina valmis auttamaan, joten toivomme, että uskallat myös pyytää apua umpikujaan joutuessasi.

Esimerkkejä käytettävistä teknologioista, joista aiempi kokemus on hyödyllistä:

ASP.NET, SQL SERVER, .NET, .NET CORE, VUE.js, AZURE DEVOPS / GIT, AZURE API MANAGEMENT, & AZURE.

Miksi töihin Netwheelsille?

  • Pääset työskentelemään avoimessa organisaatiossa, joka on sitoutunut autokaupan digitalisointiin ja pääset aidosti vaikuttamaan kehitykseen.
  • Pienessä tuotekehitystiimissä pääset olemaan useassa projektissa mukana, jolloin pääset myös kehittämään laajasti omaa osaamistasi.
  • Heidän tuotteensa ovat alan markkinajohtajia, ja sinulla on mahdollisuus osallistua matkaan, jossa muutetaan olemassa olevaa arkkitehtuuria vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia entistä paremmin.
  • Kattavat mahdollisuudet kehittää itseäsi, olisi sitten kyseessä Microsoftin Tech days rapakon takana, konferenssi Euroopassa tai webbikoulutus.
  • Saat äänesi kuuluviin ja pääset vaikuttamaan käytettäviin teknologioihin ja prosesseihin.
  • Mahdollisuus toimia jonkin tuotteen Tech Leadinä.
  • Pääset osallistumaan useamman kerran vuodessa järjestettyihin yhteisiin tapahtumiin.
  • Etuihisi kuuluu mm. työvälineiden valinta, lounas- ja virkistysetu, laaja työterveys sekä vapaa-ajan vakuutus, matkapuhelinetu, tulospalkkio, nettiyhteys kotiin, Sanoma-konsernin alennukset ja tärkeimpänä saat itse valita työskentelysijaintisi.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan joko LinkedIn profiilin tai CV:n ja hakemuksen kera palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Janette Andersson, 0207290839 tai janette@poolia.fi & Neea Turunen, 0207290843 tai neea@poolia.fi.

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -virtuaalimessuilla!

Netwheels Oy

Netwheels kehittää autokauppaa tarjoamalla jokapäiväistä tekemistä sujuvoittavia ohjelmistoratkaisuja autoliikkeille, maahantuojille, rahoitusyhtiöille, sovelluskehittäjille ja muille autoalan toimijoille. Enemmistö suomalaisista autoliikkeistä käyttääkin Netwheelsin ohjelmistoja. Tuotteidemme suunnittelu, ylläpito ja tuki työllistävät laajan kirjon erilaisia asiantuntijoita, sovelluskehityksestä analytiikkaan, UX-suunnitteluun, asiakastukeen, myyntiin sekä markkinointiin. Parannamme ymmärrystä automarkkinasta ja autoliiketoiminnan omasta toiminnasta, maksimoimalla varastokierron ja tarjoamalla palveluita asiakkaan asiointipalvelun kehittämiseen. #wedrive 

Tällä hetkellä Netwheelsillä työskentelee reilut 30 henkilöä, ja henkilöstömäärä on kasvamaan päin.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Senior Backend Developer

Poolia IT
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti