Skip to main content

Senior Category Manager, Wind Power

Hakuaika alkaa: 01.09.2022
Hakuaika päättyy: 25.09.2022

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Oletko positiivinen, energinen ja ammattitaitoinen osaaja, joka on kiinnostunut kaupan alan kansainvälisistä tehtävistä sekä valmis tulemaan mukaan matkalle kohti sähköistyvää tulevaisuutta?

Haemme energiseen ja uudistuvaan joukkoomme Rakentamisen ja talotekniikan toimialalle kaapeleiden, verkonrakentamisen ja lataamisen kategoriaan Senior Category Manageria, Wind Power rooliin, joka on uusi rooli tiimissämme.

Toimit osana jo ennestään vahvaa tiimiämme ja olet tärkeässä roolissa varmistaen vahvan tulevaisuuden kasvun tuulivoimaliiketoiminnassa. Senior Category Manager, Wind Power on asiantuntijarooli, jossa vastuualueenasi ovat tuulivoimaan liittyvän tuotevalikoiman ja ratkaisujen kokonaisvaltainen kehittäminen ja kaupallistaminen sähkön tuotelinjan kaapelit ja verkonrakentaminen kategorioissa. Tuet tuulivoiman asiantuntiroolissa ratkaisumyyntiämme ja vaikutat aktiivisesti arvoketjussa varmistaen tulevaisuuden kasvun. Tunnistat ja kehität uusia liiketoimintamahdollisuuksia yhdessä Onnisen teknisen myynnin ja kollegojesi kanssa ja vastaat tuulivoimaan liittyvien hankkeiden kokonaiskoordinoinnista kaapelit ja verkonrakentamisen kategorioissa.
Vastaat myös nimetyistä tuotealueista ja valikoimista, tavaratoimittajayhteistyöstä ja neuvotteluista, hinnoittelusta sekä omien merkkien kehityksestä. Tehtävän sijaintipaikka voi olla Oulun seutu / sijainti on neuvoteltavissa.

Odotamme sinulta:
• Useamman vuoden kokemusta tuulivoimahankkeista esim. konsultoinnista, suunnittelusta tai urakoinnista sekä kiinnostusta ja näkemyksellisyyttä uusiutuvan energia liiketoiminnan kehittämiseen
• Kokonaisvaltainen tuulivoimahankkeiden ja tuotteiston tekninen ja kaupallinen ymmärrys ja osaaminen
• Soveltuva teknisen sähköalan koulutus
• Vahvaa asiakaslähtöisyyttä kaikessa tekemisessä ja myynnillistä ja kaupallista otetta
• Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelu- sekä koulutustaidot
• Aktiivista, analyyttistä energistä ja tuloshakuista otetta asioihin
• Kokemusta hankinnasta, tavarantoimittajayhteistyöstä ja sopimusten neuvottelusta
• Tiimityöskentelykykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelytapaan
• Erinomaiset organisointi-, koordinointi ja projektihallintataidot
• Hyvää tietoteknistä osaamista
• Sujuvaa englannin kielen hallintaa, muu kielitaito katsotaan eduksi
• Matkustusvalmiutta

K-ryhmä on kasvava, uudistuva ja vahva toimija seitsemässä maassa, ja meillä teet monialaista kauppaa vastuullisessa porukassa. Kehitämme itseämme ja kaupan tekemistä rohkeasti ja uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla.

Tarjoamme sinulle:
• Erinomaisen tilaisuuden kehittää tuulivoimaliiketoimintaa ja osaamistasi sähköalan todellisella nä-köalapaikalla
• Kannustavan työilmapiirin mukavassa tiimissämme
• Mahdollisuuden kehittyä itse ja kehittää vastuualuettasi itsenäisesti
• K-ryhmän laajan organisaation tuen sekä ison konsernin uramahdollisuudet
• K-ryhmän kattavat henkilöstöedut

Lisätietoja tehtävästä antaa International Category Director Jukka Härkönen, puh. 040 041 1639 (esim. 12.9 klo 13-16, 16.9. klo 13-15)

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.9.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä
-----------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäista-varakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Senior Category Manager, Wind Power

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti