Skip to main content

Senior Design Engineer

Työtehtävä

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Vantaalle kokenutta suunnitteluinsinööriä (Senior Design Engineer) Mekaaninen ja putkistosuunnittelu -osastolle.

Roolisi muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi perusteella. Olet tiimipelaaja ja sytyt mahdollisuudesta kehittää toimintatapoja asiakkaidemme hyväksi. Tehtäviisi kuuluvat asiantuntijatehtävät asiakkaidemme laitteistojen ja putkistojen määrittelyissä. Tyypillisiä tehtäviä ovat mm. tehdasspesifikaatioiden luominen, putkiluokkien määrittelyt, laitteiden valmistusdokumentaation valvonta.

Olet valmis laajentamaan osaamistasi muihin teknisiin tehtäviin, innostut oppiessasi uutta. Oletko esimerkiksi kiinnostunut kehittämään ohjelmointitaitojasi käytännön sovellusten kanssa tai oletko mahdollisesti kiinnostunut hyppäämään lujuuslaskennan syövereihin? Meillä riittää mahdollisuuksia oppia uutta.

Suunnittelupalvelut-tiimissä on kollegoinasi asiantuntijoita niin putkistosuunnittelun, laitesuunnittelun, lujuuslaskennan ja materiaalitekniikan aloilta. Tehtävässäsi työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden tiiminjäsentemme kanssa sekä myös osana maailmanlaajuista asiantuntijaverkostoamme.

Ketä etsimme?

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa DI:n tai insinöörin koulutusta (esim. konetekniikka tai materiaalitekniikka)
 • Kokemusta laitossuunnittelusta, putkistosuunnittelusta tai kunnossapidosta prosessiteollisuudessa
 • Kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä
 • Sujuvaa suomen kielen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Matkustusvalmiutta
 • Halua kehittää ja kehittyä

Arvostamme lisäksi:

 • kansainvälisten (EN, ASME) ja paikallisten (esim. PSK, SSG) suunnittelustandardien tuntemusta
 • Kokemusta putkiluokkien valmistelusta
 • Painelaite- ja kemikaalilainsäädännön tuntemusta
 • Kokemusta metsäteollisuuden tai muun prosessiteollisuuden alan kunnossapidosta
 • Kokemusta hitsauksen laadunvalvonnasta
 • Kokemusta materiaalivalinnasta ja vaurioselvityksistä
 • Kokemusta teknisestä laskennasta
 • Kokemusta/kiinnostusta
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Ohjelmointiosaamista

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme Sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Tarjoamme mahdollisuuden myös tiimisi kehittämiseen ja kasvuun. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää ja positiivista asennetta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.11.2021 mennessä ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa mekaanisen ja putkistosuunnittelun osastopäällikkö Leena Castrén, p. 040 722 8736.

Työsuhde-edut AFRYllä

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläistä suojaa tapaturmavakuutus. Mikäli AFRYläisen lapsi sairastuu, on työntekijällä oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. 

AFRYläiset ovat olleet aktiivisia vapaa-ajan kerhojen järjestäjiä, ja aktiviteettimme vaihtelevat paikkakunnittain crossfitistä golfiin ja käsitöistä lautapeleihin. Tuemme vapaa-ajan kerhoja mittavasti ja kannustamme myös työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä. Kaikilla AFRYn toimistoilla tarjotaan työmatkaliikkujille aamupalapuuro.

Vastuullisuus AFRYllä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta
 

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa.

Olemme 16 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Senior Design Engineer

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus