Skip to main content

Senior Frontend Developer Iltalehden kehitystiimiin

Etsimme Iltalehden digikehitystiimiin osaavaa ja monipuolista Frontend-kehittäjää, jolla on vahva kokemus sivustojen  kehittämisestä Reactilla ja Typescriptillä. Odotamme sinun tuovan tiimiimme monipuolista javascript- sekä CSS-osaamista. Laskemme lisäksi erittäin suureksi eduksi, jos React Native on sinulle entuudestaan tuttu ja tykkäät kehittää myös mobiilisovelluksia, kyseinen osaaminen ei kuitenkaan ole edellytys valituksi tulemiselle. Toivomme sinulta hyvää silmää yksityiskohdille, kykyä ja intoa oppia uutta, hyviä tiimityötaitoja sekä rohkeutta tarttua asioihin.

Tehtävässäsi tulet saamaan vastuuta mielenkiintoisissa ja haastavissakin Iltalehden tai muiden kehittämiemme palveluiden kehityshankkeissa. Ympärillesi saat osaavan ja innostavan tiimin, joka tukee, opastaa ja auttaa sinua eteenpäin sekä ylläpitää erinomaiseksi kehuttua työilmapiiriämme.

Meillä huolehditaan devaajien kehityspolusta ja järjestetään vuosittain lukuisia koulutuksia eri teknologioista ja menetelmistä. Meillä pääset oppimaan alan parhailta ja rakentamaan palveluita, joita miljoonat suomalaiset käyttävät päivittäin.

Ensisijaisesti haemme uutta kehitysvoimaa Helsingin konttorille, mutta yhtä hyvin voit työskennellä Alman Tampereen toimipisteeltä käsin - osa tiimistämme onkin jo nyt Tampereella. Toki korona-aikana työskentelemme pääasiassa etänä, ja muutenkin työajat, etätyömahdollisuudet ja lomakäytännöt ovat hyvin joustavat. Autamme joustavilla käytännöillämme sinua pitämään työ- ja vapaa-aikasi hyvässä tasapainossa. 

 

Lisää meistä:

https://devaaja.almamedia.fi/

https://twitter.com/almadevelopers 

#rohkeuskasvaa

#almaspirit

 

Jätä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.5.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä tai työskentelystä Almalla antaa teknologiajohtaja, Antti Salonen, puh. 040 412 6710

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Senior Frontend Developer Iltalehden kehitystiimiin

Helsinki
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 11.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus