Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Senior Fullstack Developer, Alma Media

Hei sinä modernin web-kehityksen raudanluja ammattilainen! Nyt on yksi hienoimmista tilaisuuksista päästä kehittämään Suomen suosituimpia verkkopalveluita.

Haemme senior-tason kehittäjiä vahvistamaan sekä Iltalehden että Etuovi.comin kehitystiimejä.

Haemme fullstack-kehittäjiä tai ohjelmistoarkkitehteja useammalla eri osaamisprofiililla, vahvuutesi voi olla mm.

  • Verkkopalveluiden kehitys Reactilla ja Typescriptillä. Sinulla on monipuolista JavaScript- sekä CSS-osaamista ja omaat silmää yksityiskohdille. Eduksi lasketaan myös kokemus React Nativesta.
  • Taustajärjestelmien kehittäminen Javalla. Sinulla on kokemusta erilaisten mikropalveluiden sekä REST-rajapintojen toteuttamisesta.
  • Infrastruktuurin kehitys AWS ympäristössä. Sinulla on kokemusta infrastructure-as-code työkaluista ja devops-menetelmät ovat sinulle tuttuja.

Edellytämme sinulta kykyä ja intoa oppia uutta, hyviä tiimityötaitoja sekä rohkeutta tarttua asioihin. Olet tottunut työskentelemään ketterässä organisaatiossa ja mahdollisesti scrum master -roolikin on vuosien saatossa tullut tutuksi.  

Meillä pääset koodaamisen lisäksi mentoroimaan nuorempia kehittäjiä, sparrailemaan kokeneiden kehittäjien kanssa, tuomaan vahvaa osaamistasi ja näkemyksiäsi esiin sekä vaikuttamaan tiimisi toimintatapoihin.

Almalla huolehditaan devaajien kehityspolusta ja järjestetään vuosittain lukuisia koulutuksia eri teknologioista ja menetelmistä. Meillä pääset oppimaan alan parhailta ja rakentamaan palveluita, joita miljoonat suomalaiset käyttävät päivittäiseen uutisnälkään tai elämän tärkeimpiin hankintoihin kuten asunnonvaihtoon. Ympärillesi saat osaavan ja innostavan tiimin, jolta saat palautetta työstäsi ja joka kehittää sinuakin eteenpäin. Meidän rento ja avoin yhteishenki on ollut jo vuosia avaintekijä erinomaiseksi kehutulle työilmapiirillemme.

Tarjoamme Alma Consumerin liiketoiminta-alueessa monipuolisia haasteita eri kehityshankkeissa ja mahdollisuutta tehdä töitä viimeisimpien AWS-teknologien parissa ja sertifioitua AWS-osaajaksi. Tiesitkö, että meillä Almassa on Suomessa yli 100 kehittäjää? Kansainvälisesti meitä kehittäjiä on lähes 300. Lisäksi meillä on hyvin kilpailukykyiset työsuhde-edut, erinomaiset etätyöskentelymahdollisuudet ja mahtavat työskentelytilat. Toimipaikkasi voi olla Helsingin ydinkeskustassa olevassa viihtyisässä Alma-talossa tai Tampereella idyllisessä Finlaysonin alueen toimistossamme.

Käy kurkkaamassa miksi Laurin mielestä kannattaa tulla Almalle töihin:
https://www.youtube.com/watch?v=LVaOCYX8zyU

Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa välittömästi tai viimeistään 15.5. Lisätietoja tehvävistä antaa Antti Salonen 040 421 6710 antti.salonen@almamedia.fi ja Vesa Alatalo 040 448 4836 vesa.alatalo@almamedia.fi

Brändimme mm. Iltalehti, Etuovi.com, Vuokraovi.com, Nettiauto tarjoavat haastavia ja monipuolisia töitä Suomen suosituimpien kuluttajille suunnattujen verkkopalveluiden parissa. Tarjoamme myös kiinteistönvälitys- ja autokaupan alalle markkinoiden johtavia toiminnanohjausjärjestelmiä.

https://devaaja.almamedia.fi/ 

https://twitter.com/almadevelopers

#rohkeuskasvaa

#almaspirit

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Senior Fullstack Developer, Alma Media

Helsinki
Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus