Skip to main content

Senior Java Developer

Haemme globaalille IT asiakkaallemme CGI:lle uusia tiimiläisiä Java Full Stack tai Backend Developer tehtäviin digikehitystiimiin. Myös yrittäjät/pienyritykset voivat hakea tätä paikkaa alihankkijana.

Tässä tehtävässä 

Pääset kehittämään Java-palveluita vahinkovakuuttamisen toimialalle. Loppuasiakkaana toimii yksi Suomen suurimmista finanssiyrityksistä.

Toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa ja työtä voi tehdä joustavasti etätyönä mutta tehtävä vaatii satunnaista matkustamista pääkaupunkiseudulle. 

Mitä toivomme sinulta

Etsimme tiimipelaajaa, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelytyyli pitäisi olla proaktiivinen ja itseohjautuva. Henkilöllä pitäisi olla hyvät analyyttiset ja ongelmanratkaisutaidot ja halua kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja. Tehtävässä suoriutumista auttaa sujuva kommunikointi suomeksi ja mielellään myös englanniksi.

Toivomme hakijalta Java backend kokemusta vähintään 3 vuoden ajalta.

Lisäksi eduksi ovat:

  • React, JavaScript
  • Web Services/SOAP/XML/https
  • REST -rajapinnat
  • SQL / MS SQL Server
  • Visual Studio
  • AWS
  • DevOps

Tarjoamme sinulle

  • Joustavat etätyömahdollisuudet.
  • Uudet ja modernit toimitilat. 
  • Ketterän ja kansainvälisen tiimin, esimiehen tuen ja mielenkiintoisen transformaatiohankkeen ensimmäisenä toimeksiantona. 
  • Kehitys- ja etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä. 

Hakuohjeet

Paikkoja on useita (3), mutta ne täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan CV:n/LinkedIn-profiilin kera mahdollisimman pikaisesti. Huomioithan, että tehtävässä tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Neea Turunen ([email protected] & 020 7290 843) tai Elina Leskinen ([email protected] & 020 7290 835).

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti