Skip to main content

Senior/Lead HSE(Q) Engineer

Olemme Pohjoismaiden suurimpia ja nopeimmin kasvavia teknisen alan asiantuntijaorganisaatioita ja voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää osaajia tiimiimme.

Etsimme kokenutta HSE(Q) asiantuntijaa tai johtavaa HSE(Q) asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Taustasi teollisuudessa voi olla esimerkiksi turvallisuusinsinöörinä, käytönvalvojana tai muu teollisen turvallisuuden asiantuntijana.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Senior/Lead HSE(Q) Engineer tehtävässä toimit pääasiassa kone-, prosessi- ja lääketeollisuuden aloilla osana Rejlers Finland Oy:n HSEQ-ryhmää.

Tehtäviisi kuuluvat teollisuuden investointiprojektien HSE(Q) työtehtävien johtaminen tai koordinointi sekä erilaisten prosessiriskianalyysien fasilitointi (mm. HAZOP & LOPA). Taidoistasi ja erikoistumistavoitteistasi riippuen, työhösi voivat kuulua myös esimerkiksi konedirektiivin mukaisuuden arviointi, toiminnallisen turvallisuuden todentaminen ja arviointi, turvallisuuskoordinaattorin työtehtävät, erilaiset työmaan turvallisuuden johtamiseen ja valvontaan liittyvät toimeksiannot, räjähdysvaarallisten tilojen turvallisuuden varmistaminen ja dokumentaation laadinta, TUKES ja ympäristölupahakemusten laadinta, standardin tai lain mukaisuuden arviointi tai esimerkiksi prosessiteollisuuden seurausanalyysien laadinta. Em. työtehtävissä sinua auttaa reilu 20 henkinen tiimimme, joka koostuu eritaustaisista turvallisuuden ammattilaisista.

Pääsääntöinen toimipaikkasi voi sijoittua mihin tahansa 20 toimipisteestämme Suomessa.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida englanniksi.

Edellytämme sinulta:
soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa
vähintään 3 vuoden kokemusta prosessiteollisuudesta
prosessiturvallisuuden sekä prosessitekniikan perusteiden hallitsemista
halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

Toivomme sinulta:
ratkaisukeskeistä asennetta
rohkeutta tarttua uusiin haastaviin työtehtäviin
sisäistä paloa olla rakentamassa ja kehittämässä yrityksemme turvallisuuskulttuuria

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:
käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa.

Haluatko mukaan?

Etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa elo-syyskuussa 2022. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 20.8.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Business Line Director HSEQ Mikko Heikkilä (lomalla heinäkuussa, joten tavoittelethan vasta elokuun puolella 2022) 040 801 1384, mikko.heikkila@rejlers.fi

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Noin 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 102 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

WWW-osoite: http://www.rejlers.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa: Business Line Director HSEQ Mikko Heikkilä (lomalla heinäkuussa, joten tavoittelethan vasta elokuun puolella 2022) 040 801 1384, mikko.heikkila@rejlers.fi
Työpaikan osoite: Teollisuuskatu 40, 20520 TURKU
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 20.08.2022
Ilmoitus jätetty: 05.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11504169

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Senior/Lead HSE(Q) Engineer

Rejlers Finland Oy
Turku
Pori
Salo
Kouvola
61300 Kurikka
Jyväskylä
Vaasa
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 05.07.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti