Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Senior Project Engineer, QCS

 

Haluatko työskennellä uusimman automaatioteknologian parissa ja auttaa asiakkaitamme menestymään?

Valmetin automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme liiketoimintojen kannattavuutta tehostamalla tuotantoa sekä lisäämällä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Valmetin automaatioliiketoiminta palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme myös muilla prosessiteollisuuden aloilla ja meriteollisuudessa.

Valmet IQ -tuoteperhe sisältää laadunmittaus- ja säätöjärjestelmät, profiloivat toimilaitteet sekä niihin liittyvät palvelut. Järjestelmillä parannetaan paperi- ja kartonkikoneiden sekä sellun kuivauskoneiden ajettavuutta ja tuottavuutta sekä lopputuotteiden laatua. Olemme maailmanlaajuinen markkinajohtaja tällä alueella.

Liiketoiminnan kasvaessa vahvistamme projektiorganisaatiotamme ja etsimme nyt pääsuunnittelijaa/projekti-insinööriä. Tehtävässä vastaat asiakasprojektien toimittamisesta yhteistyössä asiakkaan ja oman tiimisi kanssa. Päävastuualueena on toimitusprojektien määrittely-, suunnittelu-, testaus- ja käyttöönottotehtävät. Palvelemme paperi- ja sellutehtaita maailmanlaajuisesti, joten pääset osallistumaan myös kansainvälisiin projekteihin.

Odotukset

Odotamme sinulta insinööritutkintoa (paperi-, prosessi, koneautomaatio tai muu soveltuva ala) sekä vahvaa tietotaitoa automaatiotekniikasta. Arvostamme automaatiojärjestelmien, linkkien ja rajapintojen, verkkojen, kenttälaitteiden ja konetekniikan tuntemusta. Paperinvalmistusprosessien osaaminen on tässä tehtävässä eduksi. Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito sekä halukkuus matkustaa ovat välttämättömiä tehtävässä onnistumiseksi.

Lisäksi toivomme, että olet systemaattinen, itsenäinen ja tulosorientoitunut tiimipeluri. Teet mielelläsi yhteistyötä myös omaa tiimiä laajemmassa verkostossa ja sinulla on kyky toimia sekä tehdä päätöksiä myös stressaavissa tilanteissa. Pystyt organisoimaan ja priorisoimaan tehtäviä ja usean hankkeen yhtäaikainen hoitaminen on sinulle luontaista.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä aidosti kansainvälisessä ympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Tässä tehtävässä saat toimia uusimman automaatioteknologian parissa ja mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme menestymään. Olet osa ammattitaitoista tiimiä joka arvostaa työtäsi ja tukee kehittymistäsi.

Lisätietoja

Jos tämä kuulostaa työpaikalta, jota etsit ja olet valmis ottamaan haasteen vastaan, hae tätä paikkaa 15.5.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Engineering Manager Sauli Seikkula  +358408337964, sauli.seikkula@valmet.com.

Kun kaikki toimii yhteenValmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Senior Project Engineer, QCS

Tampere
Espoo
Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus