Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Senior Project Manager, Helen Oy

Haussa tuotannollisten tilojen rakentamisen ammattilainen. Löytyykö sinulta kokemusta energiatuotannon ja teollisen infrarakentamisen parista?

Helen Oy etsii kauttamme rakennuttamisen SENIOR PROJECT MANAGERIA vakituiseen tehtävään.

Tehtävässäsi kuulut rakennusryhmään, joka palvelee rakennuttamisen asiantuntijana energiatuotannosta vastaavan Tuotanto ja omaisuus -yksikön, ratkaisuliiketoiminnan sekä konsernin ei tuotannollisten tilojen rakentamisen tarpeissa. Projekteissa korostuu teollisen ja infrarakentamisen monimuotoiset ja usein myös uuden tyyppiset tarpeet. Yhtiössä on käynnistymässä tai käynnissä hankkeita mm. hukkalämmön hyödyntämiseen, lämpöpumppu- ja luolalämpövarastorakentamiseen sekä muihin tulevaisuuden energiaratkaisujen rakentamiseen liittyen. Tulevat hankkeet ovat isoja ja niiden rinnalla tehdään myös perusrakennuttamista.

Projektipäällikkönä tulet toimimaan merkityksellisessä roolissa esiselvitysvaiheesta aina hankkeiden luovutukseen asti. Toimit osana projektiorganisaatiota ja huolehdit, että projektin osapuolilla on työnsä tueksi kaikki tarvittava tieto ja ymmärrys projektin tavoitteista. Perehdyt hankeen vaatimuksiin, käynnistät sen määrittelyyn ja kilpailutukseen tarvittavat toimenpiteet yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässäsi ohjaat, koordinoit ja valvot suunnittelua, projektin toteutuksen etenemistä, aikataulua ja budjetissa pystymistä. Sinulla on avainrooli myös projektin viestinnässä, raportoinnissa, sidosryhmien toiminnan yhteen sovittamissa sekä projektin haasteiden ratkaisemisessa. Teet tiivistä yhteistyötä laitetoimittajien, suunnittelukumppaneiden, konsulttien, urakoitsijoiden ja viranomaisten sekä Helenin sisäisten sidosryhmien kanssa. Toimintatapasi on järjestelmällistä, organisoitua ja täsmällistä. Tiedät ja tunnet projektin onnistumiseen vaikuttavat tekijät, olet yhteistyökykyinen ja rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamuksen ympärillesi.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus (DI/insinööri), kokemusta teolliseen rakentamiseen tai rakennuttamiseen liittyen sekä projekti- osaamista. Kalliorakentamisen tuntemus on eduksi. Olet työskennellyt isojen hankkeiden parissa ja sinulla on näyttöä niiden onnistuneesta toteutuksesta. Tehtävän edellyttämiä valmiuksia olet voinut hankkia mm. logistiikkakeskusten, tuotantolaitosten, liikenteen ja muun logistiikan tms. rakentamisen parissa. Toivomme sinulta myös kokemusta konsultti-/suunnittelupalveluiden ja rakennusurakoiden ostamisesta, ohjauksesta ja valvonnasta.

Helen on Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi he tarjoavat uusia, asiakkaiden tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Helen Oy:n energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimpana. Tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. Heillä on yli 500 000 asiakasta eri puolilla Suomea. www.helen.fi

Projektit ovat pääkaupunkiseudulla ja osittainen etätyö antaa mahdollisuuden työskennellä joustavasti myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta käsin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917 tai Pia Brusin numerosta 040 861 7221.

Tule rakentamaan uutta energia-aikakautta kanssamme ja liity joukkoon! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. 

Senior Project Manager, Helen Oy

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja