Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Senior Sähkösuunnittelija

Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on suomalainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, työkone- ja ajoneuvoteollisuuteen ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja ilmansaasteongelman ratkaisemiseksi. Kehitämme ja valmistamme modulaarisia testauskeskuksia sähkö- ja hybridiajoneuvojen tuotekehitykseen sekä työkoneiden voimalinjojen energiatehokkuutta parantavia järjestelmiä ja -komponentteja. Huomioimme kaikessa toiminnassamme ihmiset, ympäristön ja tulevat sukupolvet - visionamme on nollapäästöisyys. Olemme kansainvälinen työyhteisö, johon kuuluu noin 150 alan ammattilaista Suomessa, Tshekissä ja Iso-Britanniassa.

Pitkäaikaisen sähkösuunnittelijaamme eläkepäivien lähestyessä haemme nyt Proventian Test Solutions liiketoimintayksikköön Ouluun

SENIOR SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on kokoaikainen päivätyö.

Proventia Test Solutions -liiketoimintayksikön senior sähkösuunnittelijana olet suunnittelemassa innovatiivisia, modulaarisia testilaboratorioita ja kokonaisia testikeskuksia, jossa autoteollisuudessa toimivat asiakkaamme kehittävät ja testaavat tulevaisuuden nollapäästöisiä ajoneuvoja.

Tehtävässäsi vastaat testimoduulien ja testikeskusten sähkösuunnittelusta. Toimit tiiviissä yhteistyössä mekaniikkasuunnittelun sekä alan johtavien kansainvälisten laitetoimittajien kanssa. Työnkuvaasi kuuluu mm. automaatio- ja sähkökeskussuunnittelu, lähtötietoselvitykset ja spesifikaatioiden laatiminen, dokumentointi, laitemäärittelyt, FAT ja käyttöönottotehtävät sekä materiaalinhallintaa. Tehtävä on monipuolinen ja voit vaikuttaa siihen oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Tässä tehtävässä pääset tekemään töitä sähköistyvän ajoneuvoteollisuuden kanssa toimittaen alan viimeisintä testausteknologiaa johtaville ajoneuvo- ja komponenttivalmistajille.

Odotamme sinulta

-Sähkö- ja/tai automaatiotekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta

-Kykyä toimia sekä osana projektitiimiä että työskennellä itsenäisesti

-Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa

-Matkustusvalmiutta

-Aktiivista ja rohkeaa asennetta

-Halua oppia uutta ja kehittää sekä itseäsi että yhteisiä toimintatapojamme.

Eduksi katsotaan

-Automaatio- ja LVI-ohjausjärjestelmäosaaminen

EPLAN Electric P8 -ohjelmisto-osaaminen

-S2-pätevyys sekä asennuskokemus

-Kokemus suurien kokonaisuuksien sähköjen suunnittelusta, kuten esimerkiksi tehtaiden prosessisähköjen suunnittelu, tai tuulivoimapuistojen suunnittelu

Parasta Proventialla

-Monipuoliset tehtävät maailman johtavien ajoneuvoteollisuuden toimijoiden parissa

-Modernit työkalut

-Innovatiivisuuteen kannustava työskentelykulttuuri ja ketterät toimintatavat

-Dynaaminen, nuorekas ja hyvähenkinen työyhteisö, jossa on aitoa intoa yhdessä tekemiseen

-Hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen

-Mielenkiintoiset työmahdollisuudet Suomessa ja ulkomailla

-Laaja työterveyshuolto, kulttuuri- ja liikuntaetuja sekä yhteistä vapaa-ajan virkistystoimintaa

Haluatko liittyä mukaan edelläkävijöiden joukkoon? Tämä rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Adecco Finlandin kanssa, joten lähetä CVsi tai vapaamuotoinen hakemuksesi helen.vesik@adecco.fi viimeistään 26.09.2021. Voit hakea tehtävään myös LinkedInin Easy Apply toimintoa käyttäen. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Helen Vesik, helen.vesik@adecco.fi