Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Senior Service Designer

Etsimme Lamialle kokenutta Senior Service Designeria, joka innostuu merkityksellisestä design-työstä. Tässä tehtävässä olet avainroolissa rakentamassa digitaalista strategiaa yhdessä liiketoiminnan kehittäjien, palvelumuotoilijoiden ja UI/UX designereiden kanssa. Lamian design-tiimissä konseptoit ja suunnittelet digitaalisia kokemuksia vastaamaan sekä tämän päivän että huomisen tarpeita. 

Tehtäväsi on ymmärtää asiakkaan digitaalisten palveluiden kokonaisuus sekä tunnistaa ja muotoilla uusia digitaalisia lähtöjä, työnkuvasi on siten laajempi kuin yksittäisten palveluiden muotoilu. Tärkeä osa työtäsi on strategisten ja tavoitteellisten työpajojen suunnittelu ja fasilitoiminen palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen. Yhdessä asiakkaan kanssa Lamia määrittää liiketoiminnan tarpeet (business design), muotoilee design briefin, määrittelee kohderyhmät ja luo tavoitteet ja raamin koko hankkeelle. Aito kiinnostus asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan on tärkeää.

Toivomme sinulta

 • Useamman vuoden kokemusta palvelumuotoilusta digitaalisissa hankkeissa
 • Aiempaa kokemusta osallistavien design-työpajojen fasilitoinnista ja käyttäjätutkimuksesta
 • Tiedät, kuinka asiakkaan liiketoimintahaaste muotoillaan käsin kosketeltavaksi design briefiksi ja tavoitteiksi, joihin UI/UX Designer ja muu tiimi voivat tarttua
 • Tunnet palvelumuotoilumenetelmät ja alan termit kuuluvat aktiiviseen sanavarastoosi
 • Asiakaslähtöinen konsultointityö edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja; olet mutkaton tiimipelaaja
 • Visuaalinen silmä ja kyky visualisoida palvelumuotoiluvaiheen havainnot lasketaan eduksesi kuten myös käyttämiemme työkalujen hallinta: Miro (Realtime board), Sketch, InVision, Adoben työkalut
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lamian Design-tiimissä saat

 • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
 • Työskennellä tiiviisti toisten suunnittelijoiden, liiketoiminnan kehittäjien, asiakkaiden, ohjelmistokehittäjien, loppukäyttäjien sekä project leadien kanssa
 • Muotoilla Suomen suurimpien yritysten digitaalista liiketoimintaa palvelumuotoilun keinoin
 • Vastuuta asiakasviestinnästä, työpajojen vetämisestä ja käyttäjätutkimuksesta
 • Osallistua kehittämään Lamian palvelumuotoiluprosessia ja -tarjoomaa
 • Viikoittaiset tiimipalaverit, joissa sparrataan projekteja ja työtapoja yhdessä
 • Osallistua asiantuntijana myyntiprosessiin ja tehdä Lamian design-osaamista tutuksi
 • Nauttia rennon mutta kunnianhimoisen tiimin timanttisesta huumorista

Lamia tarjoaa sinulle

Lamian ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun Lamia löytää heille oikeat lahjakkuudet, he pitävät huolta siitä, että suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi heillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla he palkitsevat sitoutumisesta yritykseen. 

Kiinnostuitko? 

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä Lamian joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Lamialla Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi.  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten painamalla tästä

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Senior Service Designer

Poolia IT
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja