Skip to main content

(Senior) Software Developer / Operations, Espoo

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

Haluatko olla mukana toteuttamassa uniikkia kyberturvallisuustuotetta, jollaista ei muualla tehdä?

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme Espoon Otaniemeen

(SENIOR) SOFTWARE DEVELOPER

osaksi OSINT/Cyber Warfare -tiimiä, joka kehittää Patrian CRAWLR-tuotetta. CRAWLR:n tuottaman datan avulla voidaan tunnistaa trendejä, ennustaa tapahtumia, havaita rikollistoimintaa sekä parantaa tilannetietoisuutta mahdollisista viranomaisuhista. Tuotekehityksen lisäksi töihin liittyy tutkimusta, protoilua, testausta ja ylläpitoa.

Meillä työskentelee monipuolinen ja osaava porukka data-analyytikkoja ja ohjelmistokehityksen kovia ammattilaisia. Kanssamme pääset kehittämään ratkaisuja ja tukemaan viranomaisasiakkaitamme heidän moninaisten haasteidensa parissa.

Edellytämme kokemusta ja osaamista seuraavista aihealueista:

  • Taustajärjestelmien ohjelmistokehitys (erityisesti Python ja Scala), mutta myös JavaScript, Java ja/tai C/C++
  • Tietojärjestelmien yleinen suunnittelu ja arkkitehtuuri
  • Infrastruktuurin tietoturva (engl. network security)
  • Ohjelmistokehityksen yleiset työkalut (komentorivityökalut, git, CI- ja testaustyökalut)
  • Ilmaiset itseäsi erinomaisesti suomen ja englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme laaja-alaista tietotekniikan osaamista. Osaaminen ja kokemus seuraavilta aihealueilta katsotaan eduksi:

  • Monipuolinen ohjelmointikielien osaaminen ja hyvät ohjelmointitaidot (funktionaalinen ja/tai reaktiivinen)
  • Datamallinnus ja -arkkitehtuurit sekä tekoäly ja koneoppiminen (AI, ML)
  • Front-end-, fullstack- ja mobiilikehitys
  • Käyttöjärjestelmät ja konttiteknologiat (Kubernetes, Docker ja Linux)
  • Tietokantojen tuntemus (erityisesti PostgreSQL ja NoSQL-ratkaisut)
  • Pilviteknologiat (AWS, Azure ja GCP)
  • Luonnollisen kielen käsittely (NLP)
  • DevOps ja muu CI/CD

Ennen kaikkea odotamme sinulta intohimoa oppia jatkuvasti uutta. Voit olla aloittelija tai kokenut ammattilainen. Pääset vaikuttamaan merkittävästi työnkuvaasi — roolisi tiimissä katsotaan kokemuksesi, osaamisesi ja halujesi mukaan.

Päätoimipisteemme on Espoossa, mutta olemme avoimia keskustelemaan, mikäli haluat työskennellä Tampereella, Jyväskylässä tai Jämsän Hallissa.

Innostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi oheisen linkin takaa ja kerro meille osaamisestasi 5.8.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Anssi Matilainen Director, Situational Awareness, anssi.matilainen(at)patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.


Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Patria vaikuttavuus

Patria synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Patria synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen yhteiskunnan vakauteen ja merkityksen ja ilon tunteisiin, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.
Upright data for Patria

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Patria Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

(Senior) Software Developer / Operations, Espoo

Espoo
Vakituinen

Julkaistu 06.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
534,1 milj. euroa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti