Skip to main content

(Senior) Web Analyst K-ryhmään

Kiinnostaako ulkona syöminen? Entä digitaalisen myynnin ja asiakaskokemuksen kehittäminen? Tässä on tilaisuutesi päästä kehittämään yhtä Suomen suurimmista verkkokaupoista (Senior) Web Analystinä! Kespro on Suomen johtava foodservice-alan tukkukauppa ja etsimme joukkoomme oma-aloitteista sekä liiketoiminnasta innostunutta ongelmanratkaisijaa. Kespro investoi vahvasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja teemme pitkäjänteistä työtä tarjotaksemme asiakkaillemme foodservice-alan parhaan digitaalisen asiakaskokemuksen. Web Analystinä olet osa K-ryhmän Analytiikka & AI -tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus sparrailla ja kehittyä kaikkia K-ryhmän liiketoimintoja tukevien datan ja analytiikan ammattilaisten kanssa.

Keskeisiin tehtäviisi kuuluu kehittää ja ylläpitää web-datan keräämistä siten että käytössämme on nyt ja tulevaisuudessa laadukasta web-dataa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Kerätyn datan pohjalta pystyt vastaamaan liiketoiminnalta tuleviin kysymyksiin ja analysoimaan sekä raportoimaan toimenpiteiden vaikutuksia liittyivät ne sitten digikanaviemme sisältöihin, markkinointiin tai verkkokauppojemme toimintaan. Sidosryhmien kysymysten lisäksi osaat ja haluat nostaa aktiivisesti esille myös omia havaintojasi ja huomioitasi. Tuet mielelläsi koko Kespron organisaatiota matkalla kohti parempaa itsenäistä datalukutaitoa ja tiedolla johtamista.

Käytämme työssämme monia työkaluja, joiden käytön oppii tekemällä. Olemme kiinnostuneita kuulemaan myös uusista tavoista ja työkaluista ratkaista ongelmia. Toivomme että olet työskennellyt aikaisemmin Google Analyticsin ja Tag Managerin kanssa ja sinulla on kokemusta yhteistyöstä sovelluskehittäjien kanssa. Kokemus erilaisista raportointiratkaisuista on plussaa - tällä hetkellä käytössämme on muun muassa Qlik Sense. Arvostamme myös aikaisempia näyttöjä A/B-testien määrittelystä, analysoinnista ja raportoinnista.

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava foodservice-tukkukauppa Suomessa. Haluamme tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet, ja yhteensä heitä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 noutotukusta. Liikevaihtomme on noin 900 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on noin 550.  Kespron B2B-verkkokauppa on myynnillä mitattuna Suomen suurimpia verkkokauppoja. Poikkeusolojen jälkeen voit tehdä töitä vastavalmistuneessa toimistossa Kalasatamassa, jonne on alle kymmenen minuutin metromatka Helsingin keskustasta.

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Martikainen ([email protected], tai 040 746 85 77, soittoaika to 30.9. klo 11-11:45). Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
-----
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

(Senior) Web Analyst K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti