Skip to main content

Service Desk -osaajia IT-tukeen Fuengirolaan

Haaveiletko työskentelystä Espanjan auringon alla? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään IT-tuen ammattilaiseksi? Voit olla vastavalmistunut IT-alan osaaja, jo IT-alan työkokemusta kartuttanut IT-asiantuntija tai muuten vain tekniikasta innostunut uusien haasteiden etsijä!

Haemme tiimimme nyt uusia Service Desk-osaajia ratkomaan Fujitsu Finlandin yritysasiakkaiden erilaisia teknisiä palvelupyyntöjä.

Mitä pääset työssäsi tekemään?

Työssäsi tulet vastaanottamaan ja ratkomaan yhdessä tiimisi kanssa yritysasiakkaiden teknisiä ongelmia etäyhteyden, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Ongelmatilanteet liittyvät mm. työasemiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Mikäli jotain työpyyntöä ei saada ratkaistua tiimiläisten tukemana, välität työpyynnön eteenpäin ratkaistavaksi eri asiantuntijatiimeille. Lisäksi tiimissämme tehdään palvelukoordinointia ja toimimme eri sidosryhmien kanssa yhteistyössä. Työ on ohjeistettua ja sinulla on aina tiimisi tuki taustalla.

Työyhteisö ja kollegat

Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa ja eteneminen myös haastavampiin IT-asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen karttuessa. Tulet liittymään osaksi parikymmenen asiantuntijan tiimiimme, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla. Työilmapiirimme on iloinen ja motivoiva eikä työtä tarvitse tehdä yksin – ympärillä on huippujengi!

Mitä etsimme?

Työ sopii erinomaisesti, jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät teknisten ongelmien ratkaisemisesta. Olet etsimämme henkilö, mikäli viihdyt hektisessäkin työympäristössä ja sinulla on taito selvittää asiakkaiden palvelupyynnöt hyväntuulisuutta unohtamatta. Tässä tehtävässä pääset takuuvarmasti oppimaan jatkuvasti uutta, eli et pelkää kohdata uusia tilanteita – vaikeatkin tehtävät saadaan aina ratkaistua tiimityöllä.

Toivomme sinulta:

• Asiakaspalveluhenkisyyttä

• Osaamista Windows työasemaympäristöistä

• Kokemusta Microsoft Office -tuoteperheestä

• Ymmärrystä AD käyttäjähallinnasta

• Mobiililaitteiden tuntemusta (Android, iOS)

• Oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta

• Kykyä toimia kiireisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti

Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja taustaltasi voit olla opintojen loppuvaiheessa oleva IT-alan osaaja tai tekniikasta innostunut uusien haasteiden etsijä.

Työajat ja palkkaus

Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen päivätyö ja arvostamme pidempiaikaista sitoutumista tehtävään. Palkkauksessa noudatamme paikallista työehtosopimusta (kiinteä kk-palkka) ja lisäksi sinun on mahdollista tienata bonuksia päivittäiseen tekemiseesi perustuen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Miksi Baronalle Fuengirolaan?

Espanjan palvelukeskuksemme tarjoaa auringon ja leppoisan tiimin lisäksi haastavan ja mielenkiintoisen työn. Ulkomaille muuttaminen sisältää aina byrokratiaa kohdemaassa, mutta ei hätää, me Baronalla pystymme tukemaan sinua näissä.

Käy myös lukemassa Elinan blogi (Elämää ja IT-etätukea Espanjassa). Blogissaan Elina kertoo, minkälaisia asioita arki Fuengirolassa mahdollistaa ja miten päätyi IT-tukeen töihin tästä

Laita hakemuksesi tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus tiimiimme! Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työskentelyn. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löytyessä!

Huomioithan myös, että valituilta henkilöiltä edellytetään nuhteetonta taustaa. Tehtävän luonteen vuoksi hakijalta tarkastetaan luottotiedot sekä tehdään turvallisuusselvitys osana rekrytointiprosessia.

Lisätietoja antaa Virpi Koistinen, numerosta +34 665 665 970.

Hae paikkaa viimeistään 28.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kaisa.yli-rosti@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Service Desk -osaajia IT-tukeen Fuengirolaan

Barona Fuengirola
29640 Fuengirola, Málaga
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja