Skip to main content

Service Desk Specialist

Jatkuvan kasvun ja kehittymisen myötä SwanIT etsii nyt asiakaspalveluhenkistä ja kokenutta Service Desk Specialistia kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Työtehtäväsi sisältävät asiakkaiden yhteydenottoihin vastaamista portaalin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä, tukipyyntöjen analysointia, kirjaamista sekä ratkaisemista tai ohjaamista eteenpäin seuraavalle tukitasolle. Työsi pääpainopiste on rutiinimuotoisten ja myös vaativampien sovellustason tehtävien suorittamista ja ongelmanratkaisemista erilaisissa järjestelmissä. Työpisteesi sijaitsee joko omassa kotikonttorissasi (etätyö) tai heidän viihtyisässä Espoon toimistossa, joka on hyvien kulkuyhteyksien varrella Pohjois-Tapiolassa. 

Työaika tässä tehtävässä tulee olemaan arkisin klo 7-17 välillä, mutta sinulta toivotaan valmiutta tehdä välillä myös iltavuoroa klo 12-20. Sinun on mahdollista tehdä töitä pääsääntöisesti arkipäivisin tai esimerkiksi opiskelijoille paremmin soveltuvasti iltaisin klo 12-20 välillä ja viikonloppuisin klo 10-16.

Edellytykset

Tehtävässä menestymisen kannalta toivoisimme osaamista MS Windows käyttöjärjestelmästä sekä ymmärrystä pilviliitännäisistä teknologiosta kuten 0365, OneDrive, InTune ja SharePoint. 

Hyvän lähtökohdan tehtävään antaa aito kiinnostus tämän hetken infratuen teknologioita ja infran ulkoistuspalveluita kohtaan sekä laadukkaan teknisen tuen tarjoamiseen. Tekninen koulutustausta tukee tehtävässä menestymistä; esim. tradenomi, insinööri, datanomi sekä kaikki alan harrastuneisuus.

Lisäksi odotamme aiempaa kokemusta vastaavanlaisista etätukitehtävistä / teknisistä asiakaspalvelutehtävistä, olivat ne sitten kesätöiden tai muiden työharjoittelujaksojen muodossa. Työkielenä ovat suomi ja englanti, joten molempien kielien sujuva suullinen sekä kirjallinen taito on työssä erittäin tärkeä edellytys. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Swan IT Oy tarjoaa

Olet etsimämme henkilö, jos työn priorisointi ja rutiinit eivät sinua hetkauta sekä omaat ratkaisu- ja asiakaskeskeisen asenteen sekä aidon motivaation teknistä asiakaspalvelua kohtaan. Swan IT Oy tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja kehittymiseen monipuolisissa tukitehtävissä yhdessä rennon tiimin ja monipuolisten asiakkaiden parissa tulevaisuudessa myös sovellustuen, järjestelmäasiantuntijuuden ja/tai lähituen tehtävien pariin. Saat yhtenäisen, mukavan ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä modernit työvälineet kehittymisen tueksi. Pääset osaksi pientä, ketterää ja iloisella asenteella varustettua työyhteisöä, jonka toiminnasta on karsittu pois turha byrokratia sekä hierarkia ja jossa jokaisella on aito mahdollisuus tulla esille sekä jättää omaa käden jälkeään.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan CV:n/LinkedIn profiilin, palkkatoiveen ja hakemuksen kera mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolialta Janette Andersson (020 7290 839 / janette@poolia.fi) tai Elina Leskinen (elina@poolia.fi).

SwanIT – ketterä, ekologinen, alan suunnannäyttäjä

SwanIT on perustettu vuonna 2017 tavoitteenaan luoda vaihtoehto perinteiselle ajattelulle IT-infraratkaisuissa. Tekemisessämme yhdistyvät vastuullinen ja ympäristöystävällinen toiminta sekä vankka vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus IT-alalta.

Ydinosaamistamme ovat verkkoratkaisut ja päätelaitteet, sisältäen hankinnan, suunnittelun, ylläpidon, hallinnan ja tuen tietoturvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Toimitamme verkko- ja laiteratkaisut kuukausihinnoiteltuina palvelutuotteina keskisuurille ja suurille yrityksille sisältäen etätuki- ja lähitukipalvelut. Huolehdimme laitteiden toimituksista, asennuksista, lisensseistä, ylläpidosta, tietoturvasta sekä vastuullisesta komponenttien kierrätyksestä laitteen elinkaaren päättyessä. Lisäksi autamme asiakkaitamme erilaisissa projekteissa kuten verkkojen suunnittelussa, laite- ja järjestelmävalinnoissa sekä konsultoinnissa. Nopea reagointi- ja päätöksentekokykymme sekä kattava kumppaniverkostomme takaavat laadukkaat ja ajantasaiset palvelut. Toimimme yhteistyössä isojen kansainvälisten tekijöiden kanssa, jotka jakavat visiomme laadukkaasta kestävän kehityksen edistämisestä.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Service Desk Specialist

Espoo
Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus