Skip to main content

Service Desk Specialist

Oletko positiivisella asenteella varustettu ongelmanratkoja ja työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa, osana asiantuntevaa tiimiä? Tässä voi olla mahdollisuutesi!

Liiketoiminnan kasvaessa etsimme asiakkaallemme Atea Finland Oy täydennystä tiimeihin, Service Desk Specialistin tehtäviin.

Työskentely: Työssäsi palvelet ja neuvot yritysasiakkaita tietoteknisissä ongelmissa ja opastat esimerkiksi järjestelmien sekä laitteiden käytössä. Asiakkaita kohdataan puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta.

Työtunnit ovat 20-37,5h/vko ja työvuorot toteutuvat pääasiassa arkisin päivävuoroissa. Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Työnantajana toimii Barona IT Oy.

Sinä: Toivomme, että sinulta löytyy jo valmiiksi IT-alan osaamista, joko työkokemuksen, koulutuksen tai vähintään harrastuneisuuden kautta. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne, mahdollisesti olet työskennellyt aiemminkin asiakaspalvelutehtävissä. Hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot edesauttavat tehtävässä onnistumisessa. Tartut innolla erilaisiin ongelmiin ja motivoidut niiden ratkaisusta. Hallitset useita asioita samanaikaisesti etkä häkelly ajoittain kiirreellisestäkin työtahdista. Puhut sujuvaa suomen kieltä, tarvittaessa pärjäät myös englannin kielellä asiakaspalvelutilanteessa ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan myös eduksi, mutta ei ole pakollinen.

Tarjoamme: Asiantuntevan ja kannustavan työporukan, nykyaikaiset työvälineet sekä hyvät henkilöstöedut. Työskentely alkaa muutaman viikon perehdytysjaksolla, joka räätälöidään oma taustasi huomioon ottaen.

Sijainti: Työpiste sijaitsee Joensuussa Tiedepuistolla. Etätyöskentely tulee mahdolliseksi siinä vaiheessa, kun olet päässyt kunnolla perehtymään työtehtäviin, työskentelytapoihin ja pystyt työskentelemään itsenäisesti.

Palkkaus: Henkilöstöpalvelualan tes:n mukainen

Aloitus: Työt alkavat joustavasti toukokuun aikana

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Laita siis hakemusta pikaisesti tulemaan!

Lisätietoja saat tarvittaessa henkilöstökonsultti Johanna Karjuselta p. 0503270848 (arkisin klo 9-15) tai johanna.karjunen@barona.fi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 16.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: johanna.karjunen@barona.fi, 0503270848

Atea Finland Oy

Atea on kokonaisvaltainen IT-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla.
Edistämme asiakkaidemme menestystä yhdistämällä tietotekniikan ratkaisuja raudasta softaan ja konsultoinnista jatkuvaan palveluun. Toiminnassamme näkyy kestävä kehitys.
Monipuolinen teknologinen osaamisemme ja asiantuntemuksemme on asiakkaidemme käytössä. Yhdessä muutamme digitalisaation mahdollisuuksiksi ja rakennamme liiketoimintaa tukevia ratkaisuja ja palveluita.

Kysymme, kuuntelemme ja myös kyseenalaistamme. Kunnia-asiamme on toimia asiakkaidemme luotettuna neuvonantajana ja ottaa vastuu lopputuloksesta.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Service Desk Specialist

Atea Finland Oy
Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus