Skip to main content

SERVICE OWNER

Johtamaan ja kehittämään palvelutuotantoamme

Meillä on vahva kasvustrategia. Haluamme olla Suomen markkinajohtaja energia- ja infrayhtiöiden palvelukumppanina jo vuonna 2023.

Ensin Palvelut on uusi kotimainen palvelukumppani, joka huolehtii asiakasyritystensä asiakkaista varmalla otteella ja suurella sydämellä. Olemme rakentamassa oman toimialamme tehokkainta ja joustavinta liiketoimintamallia palveluliiketoiminnan ulkoistaville energia- ja infra-alan toimijoille. Palveluvalikoimamme kattaa monikanavaisen asiakaspalvelun ja myynnin, sopimustenhallinnan, sanomaliikenteen sekä laskutus- ja perintäpalvelut alan kehittyneimmillä asiakastietojärjestelmillä. Palvelut voidaan paketoida kokonaisuudeksi tai pilkkoa asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Etsimme nyt Service Owneria vastaamaan laskutus-, perintä- ja back office -palveluiden kehittämisestä asiakaslähtöisesti ja tuloksellisesti. Tavoitteenamme on erinomainen asiakas- ja henkilöstökokemus sekä toiminnan tehokkuus ja kasvu.

Tehtävänäsi on kehittää operatiivisia toimintoja asiakaslähtöisemmiksi, laadukkaammiksi ja tehokkaammiksi huomioiden koko end to end -palveluprosessi.  Edistät prosessien automatisointia, kuvaamista ja dokumentointia. Vastaat noin 45 hengen asiakastuntijaorganisaatiosta, yksikön osaamisen kehittämisestä ja resurssoinnista. Service Ownerina olet laajennetun johtoryhmän jäsen ja osallistut palvelutuotannon strategiseen suunnitteluun ja budjetointiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä Ensinin johdon, palvelutuotannon sekä kumppani- ja toimittajaverkostomme kanssa. Osallistut myös asiakasyhteistyöhön esimerkiksi ohjausryhmissä tai kehitysprojekteissa. Raportoit palvelujohtajalle ja sijaistat häntä tarvittaessa.

Etsimme henkilöä, jolla on palo palvella, intoa kehittää ja taitoa tuottaa yhteistä menestystä. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja jo kokemusta esimiestyöstä sekä asiakaspalvelu-, laskutus-, perintä- ja/tai back office -prosesseista ja niiden kehittämisestä. Arvostamme ymmärrystäsi uusimmista soveltuvista teknologioista, järjestelmistä ja prosesseista. Sinulla on jo kokemusta prosessien käyttöönotosta palvelutuotannossa. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja toimit sujuvasti asiakkaiden ja kumppaneidemme kanssa. Palvelutuotantomme on tällä hetkellä Oulussa, Porissa ja Vantaalla. Toivomme sinulta kykyä johtaa ja tehdä yhteistyötä erilaisia työskentelytapoja hyödyntäen. Sinulla on myös valmius matkustaa eri paikkakunnillemme. 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan uuden palveluyhtiön kasvun rakentamiseen ja toteuttamiseen. Panostamme jatkuvasti kehittyviin, laadukkaisiin ja tehokkaisiin palveluihin sekä sydämelliseen asiakaskokemukseen. Tehtävässäsi pääset kehittämään palvelutuotannon prosesseja, johtamaan osaavia asiantuntijoitamme sekä tekemään vahvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tule meille töihin, ollaan yhdessä parhaita! 

Hae tehtävää 13.6.2021 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveella varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Senior Consultant Sanna Aikio, p. 040 7179796. 

 

Ensin Palvelut Oy on uusi suomalainen asiakaspalveluyhtiö. Huolehdimme asiakasyritystemme 800 000 sopimukseen liittyvästä palvelutuotannosta. Tavoittelemme Suomen markkinajohtajan paikkaa energia- ja infrayhtiöiden palvelukumppanina. Palvelemme asiakkaitamme lähes sadan ammattilaisen voimin eri paikkakunnilla. Henkilöstöllämme on asiakaspalvelun ja energia-alan rautaista osaamista yhteensä satojen vuosien edestä. Tahtotilamme on luoda asiakkaille maailman parasta palvelua ja sykähdyttäviä kokemuksia jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Ensin Palvelut Oy:n ovat perustaneet Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan Sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.

SERVICE OWNER

Suomi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus