Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Service Project Manager, Automation

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaamme menestykseen omilla ratkaisuillasi? Oletko Sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja?

Valmetissa palvelemme asiakkaitamme sitoutuen seuraaviin pääkohtiin: Turvallisuus ensin, Lähellä asiakasta, Ratkaisu tarpeisiisi ja Luotettavat ihmiset.

Haemme nyt aktiivista ja oma-aloitteista projektipäällikköä Länsi-Suomen asiakaspalveluun vastaamaan alueemme asiakasprojekteista. Tehtävässäsi johdat asiakasprojekteja yhdessä muiden projektipäälliköiden ja aluepäällikön kanssa toimien projektien pääkontaktina asiakkaiden ja mahdollisten alihankkijoiden suuntaan. Projektipäällikkönä olet vastuussa projektitoimituksen aikataulutuksesta, dokumentoinnista, budjetoinnista, resursoinnista ja raportoinnista sekä projektin mahdollisesta lisämyynnistä. Tiiminäsi toimii Valmet Automationin asiakaspalvelun henkilöt Länsi-Suomessa.

Edellytykset

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi jo olla kokemusta ja ymmärrystä joko projektinhallintatehtävistä ja -työkaluista tai työkaluistamme, kuten Valmet DNA automaatiojärjestelmästä. Lisäksi toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. automaatio- tai tietotekniikan AMK-insinööri/DI)
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja asiakasrajapinnassa toimimiseen
  • Kyky toimia itsenäisesti ja luovia lamaantumatta moniprojektiympäristössä
  • Aloitteellista otetta projektien läpiviemiseen yhdessä tiimin kanssa ja kykyä hyödyntää asiantuntijaorganisaatiota parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Matkustusvalmius pääasiassa Länsi-Suomen alueella, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa

Tarjoamme sinulle

Globaalin markkinajohtajan palkitsevan työn, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme prosesseja uudelle tasolle. Olet osa laajempaa asiantuntijaverkostoamme, joka arvostaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä seuraaville tasoille. Sinulla on myös hyvät mahdollisuudet vaikutta oman työsi ja työaikasi organisointiin ja järjestelyyn.

Asemapaikkasi on valittavissa Valmet Automationin asiakaspalvelutoimistoista Porissa, Raisiossa tai Raumalla.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Meronen (Manager, Customer Service), puh. +358505433332 tai marko.meronen@valmet.com.

Jos kiinnostuit, haethan tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 11.5.2021 sähköisen hakulinkin kautta. Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Liity huipputiimiin!

Kun kaikki toimii yhteen.Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Service Project Manager, Automation

Pori
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus