Skip to main content

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo noin 150 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta.

Lähdemme vahvistamaan raideliikennetiimiämme ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

Service Specialistia

Onko päivittäinen työ satojen ihmisten liikkumisen turvaamiseksi sinulle kunnia-asia? Silloin tämä paikka voisi olla juuri sinulle.

Erinomaisen lähtökohdan tässä tehtävässä onnistumiselle antaa esimerkiksi sähkö-, automaatio-, tietoliikenne- tai tietotekniikan koulutus. Turvalaiteasentajan pätevyys tai työkokemus automaatiosta, sähkö-, tieto- tai tietoliikennetekniikasta on eduksesi. Toivomme sinulta myös hyviä kommunikointikykyjä, sillä tehtävä sisältää työskentelyä asiakasrajapinnassa sekä kentällä mm. kumppaneiden kanssa. Koulutus tai kokemuspohjaa tärkeämpää kuitenkin on innostunut asenne tehtävää kohtaan sekä aktiivinen, järjestelmällinen ja tarkka työote; olet utelias ja kiinnostunut alan viimeisimmistä teknologioista ja haluat tehdä merkityksellistä työtä satojen ihmisten arjen sujuvoittamiseksi.

Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Mikkelissä, mutta tehtävässä on mahdollista työskennellä osin myös etänä. Huomioithan kuitenkin, että työ vaatii ajoittain matkustamista, noin 5-10 päivää kuukaudessa. B-ajokortti on välttämätön.

Mitä Service Specialist tekee Miprolla? 

Service Specialist toteuttaa erilaisia tukipalvelupyyntöjä raideliikenteen asiakkuuksille. Työpäiväsi sisältävät esimerkiksi katselmuksia kunnossapitäjien kanssa ja katselmuksiin  kuuluvaa raportointia, varaosa- ja vaihtopalvelua, varaston täydennystä, järjestelmätestausta ja käyttöönottoihin osallistumista. Myös pienet muutostyöt, kuten työasemien asennukset tai logiikkapäivitykset, kuuluvat tehtäväkenttääsi. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu päiväpäivystys (klo 8-16 välisenä aikana), joka käytännössä tarkoittaa häiriöiden kirjaamista, lokitietojen selvittelyä, palvelimien huoltoja ja kunnossapitäjien tukemista puhelimitse.

Työ vaatii itsenäistä työotetta ja erinomaista dokumentaatiokykyä. Apunasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä oleva tiimi sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi.

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?

Hae paikkaa jo ennen kuin hakuaika umpeutuu 30.01.2022, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Muistathan lisätä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Saila Liukkonen, saila.liukkonen@mipro.fi, ja puhelimitse 0400832205 tiistai-aamuisin klo 10-11.

Service Specialist

Mikkeli
Kokopäiväinen, Vakituinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 21.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus