Skip to main content

Service Specialist, tiiminvetäjä

Service Specialist, tiiminvetäjä

Valmetin Fiber Field Services toteuttaa huolto-, kunnostus ja parannusprojekteja pääasiassa paperi- ja selluteollisuuden asiakkaille ja teknologioihin. Erityisiä vahvuuksiamme ovat vankka kokemus haastavien projektien toteutuksesta sekä asiantunteva toiminta asiakasrajapinnassa eri massan-, mekaanisenmassan ja kemiallisen massanvalmistusprosesseissa.

Haemme nyt Huoltoasiantuntijaa kenttähuoltoon tiiminvetäjäksi, tiimiin joka operoi pääasiassa asiakasrajapinnassa puunkäsittelyn ja kemiallisen kuidutuksen laitteiden parissa.

Huoltoasiantuntijan vastuisiisi kuuluu resursoida ja ohjeistaa kenttähuoltoexperttejä. Olet myös vastuussa categoria - D, pienprojektien projektinhoidosta.

Tehtäviisi kuuluu

  • Kenttähuollon resursointi & kuormitus, organisointi ja aikataulutuksen hallinta, käsittäen kenttähuoltotyökalun hallinnan
  • Tiimin tiedottaminen, motivointi ja kannustaminen
  • Hyvän ilmapiirin tukeminen, vastuiden selkeyttäminen ja yhteistyön tukeminen
  • Resurssialihankintayhteistyö
  • Tiimin tavoiteasetanta ja avustaminen kehityskeskusteluissa linjaorganisaation ohjeistuksen mukaan
  • Projektinhallintavastuu sisältäen oikeanlaisen ja riittävän materiaalin/resurssien organisoinnin ja koordinoinnin, kuten myös projektitalouden hallinnan yhteistyössä sidosryhmien kanssa (koordinointi, hankinta, suunnittelu, kenttähuolto, resurssit, materiaalit, työkalut)
  • Tapaamiset ja tekniset neuvottelut sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa
  • Mahdollisesti muiden alueiden ja regioonien tekninen tukeminen kuin myös liiketoiminnan kehittäminen ja yhteistyö globaalien sidosryhmien sekä myynnin kanssa

Lopullinen vastuualue ja oppimispolku määritellään hakijan kokemuksen perusteella.

Mitä odotamme sinulta?

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (M.Sc. tai B.Sc.) tai vastaavaa kokemusta
  • Tietotaitoa ja aikaisempaa työkokemusta kemiallisesta tai mekaanisesta massavalmistuksesta tai paperiteollisuudesta.
  • Tietoteknistä osaamista. Hallitset mobiilityökalut ja hyödynnät tehokkaasti Microsoft Office- ja pilvityökaluja, kuten myös toiminnanohjausjärjestelmää tai projektitalouden estimointityökaluja.
  • Viestit ja kommukoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • Matkustusvalmiutta tarvittaessa Suomessa

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkistä asennetta, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä aikaansaavaa ja tavoitteellista otetta työhön.

Lisäksi tärkeää on aito kiinnostus ja motivaatio oppia hoitamaan toimeksiannot loppuun asti tuottaen asiakkaalle lisäarvoa ja ratkaista mahdollisesti esiin nousevat haasteet onnistuneesti. Myös työturvallisuus ja sen kehittäminen on sinulle ominaista.

Puunkäsittely ja sellunvalmistuslaitteiden teknologiat ja tiimi keskittyy Porin toimistoon joten tässä tehtävässä lokaatiosi on Pori.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Tulet työskentelemään huippuosaajien parissa alansa johtavan teknologiayrityksen palveluksessa. Pääset toimimaan uudistuvan teknologian parissa ja osallistumaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Perehdytysprosessimme on perusteellinen ja Valmetin sitoutunut ja ammattitaitoinen tiimi on tukenasi heti perehdytysvaiheessa. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja tiimin sitoutuneisuus kertoo myös osaltaan siitä, että tehtävät ja työympäristö ovat mielekkäitä.

Lisätietoja

Herätimmekö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Viitaharju, Manager, Fiber Field Services, Finland, puh. +358 40 521 8672 (ma-pe 9-11) tai [email protected].

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä,  joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.9.2022.

Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Tehtävään sovelletaan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Service Specialist, tiiminvetäjä

Pori
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti