Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sesonkityöntekijäksi Kaskipuulle

"Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Yrityksen tehtaat sijaitsevat Ylikiimingissä, Viitasaarella ja Latviassa. Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Heidän tuotantoaan on kehitetty vahvasti viime vuosina ja tällä hetkellä se on Pohjoismaiden nykyaikaisinta."

Haemme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ alkavaan sesonkiin. Sesonkityöntekijänä työtehtäviisi kuuluu ikkuna- ja ovilinjojen kokoonpanotyötehtävät. Tehtävät sisältävät mahdollisesti tuotteiden viimeistelyä, varustelua ja kokoonpanolinjan muita työtehtäviä, kuten puitteiden asentamista ja lasitusta.

Etsimme reippaita tekijöitä, joilla asenne ja motivaatio työtä kohtaan on kohdillaan.
Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotannossa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut työtehtäviin. Tärkeintä on oikea asenne!

Töitä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, kello 6-22 välillä. Palkkaus puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavat sovitusti myöhemmin keväällä ja työtä on tarjolla alustavasti elo-syyskuulle saakka, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollista jatkoa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja kerro, milloin voisit aloittaa työt.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska 040 173 9797, [email protected]

Hae tätä työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sesonkityöntekijäksi Kaskipuulle

43300 Kannonkoski
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 16.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti