Skip to main content

Seurakoordinaattorit

Haemme nyt asiakkalleemme Espoon Taitoluisteluklubi ry:lle (ETK) kahta positiivista ja aktiivista SEURAKOORDINAATTORIA vakituisiin työsuhteisiin. ETK:n modernit toimistotilat sijaitsevat Espoon Matinkylässä uudessa Ilmatar Areenassa. Työt voit aloittaa heti, kun sinulle sopii!

Työtehtävät

Tulet työskentelemään neljän hengen tiimissä, johon kuuluu toiminnanjohtajan lisäksi kolme seurakoordinaattoria. Jokaisella koordinaattorilla on omat päävastuualueensa ja ne voidaan osin muodostaa aiemman kokemuksesi, kiinnotuksesi ja tilanteesi mukaan. Työpöydältäsi tulee löytymään yksin- ja/tai muodostelmanluistelun asioiden kehittäminen yhteistyössä toiminnanjohtajan ja valmentajien kanssa sekä leiritoiminnan, yksittäisten tapahtumien ja kilpailuiden organisoiminen. Lisäksi asiakaspalvelu luistelijoiden ja vanhempien suuntaan puhelimitse ja sähköpostitse, viestintään ja tiedottamiseen liittyvät asiat sekä muut yleiset toimiston hallinnolliset työt muodostavat monipuolisen toimenkuvasi raamit.

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on kokemusta urheiluseuratoiminnasta ja vastaavanlaisista toimistotehtävistä. Isosti arvostamme aiempaa luistelu-/valmentajataustaa ja tämän myötä toimenkuvasi voi tilanteen mukaan sisältää myös valmennustunteja niin halutessasi. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia sekä erilaisia sähköisiäjärjestelmiä (mm. Asio ja myClub) ja suomen kielen lisäksi kommunikoit englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti, muu kielitaito luetaan eduksi.

Työntekijänä olet vastuuntuntoinen, huolellinen, organisointikykyinen, palveluhenkinen ja iloinen tiiminjäsen, jolla langat pysyvät käsissä kiireenkin keskellä ja jolta löytyy ongelmatilanteisiinkin nopeasti ratkaisu.

Edut

ETK tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, mukavan tiimin tuen sekä toimivat ja rauhalliset työtilat jääurheilun monipuolisessa ympäristössä. Tehtävä on kokoaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus joustavasti muokata työpäiviäsi ja työskennellä myös tarvittaessa etänä. Työn luonteen vuoksi toivomme joustoa myös ilta-/viikonlopputyöhön.

Lisätiedot

Haethan tehtävää heti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Liitä tietoihisi ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea valinta ETK:n uudeksi seurakoordinaattoriksi!

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja saat Poolian rekrytointikonsultti Tarja Laaksolta, puh. 020 7290 837 tai tarja@poolia.fi

Espoon Taitoluisteluklubi ry

Espoon Taitoluisteluklubin toiminta on menneen kolmen vuosikymmenen aikana kasvanut tasaisesti ja viime vuosien aikana vakiinnuttanut toimintansa aktiivisena yksin- ja muodostelmaluistelun taitoluisteluseurana. Toimintaamme kuuluu olennaisena osana mittava luistelukoulutoiminta.

Lue lisää: https://etkespoo.sporttisaitti.com/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Seurakoordinaattorit

Poolia Suomi Oy
Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Poolia Suomi Oy
Espoo
Poolia Suomi Oy
Espoo
Poolia Suomi Oy
Espoo
Poolia Suomi Oy
Uusimaa