Skip to main content

Asiakkaallamme Olkiluodossa on tarjolla tehtävä assistentille työmääräysten ja testilupien parissa.


Shift assistant huolehtii dokumentaatiohauista ja työmääräysten jatkoista sekä sulkemisista. Hän käsittelee myös työmääräysten ja testilupien listauksia tietokannassa ja päivittää sinne tarvittavia tietoja. Shift assistant järjestää myös koulutuksia sekä huolehtii muista osaston tukitehtävistä.


Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta assitentin tehtävistä sekä sujuva englannin ja suomen kielen taito. Aiempi työkokemus OL3-projektista katsotaan eduksesi.


Alkuhaastattelu tehdään Adeccon henkilöstökonsultin toimesta ja prosessissa etenevät pääsevät asiakasyrityksen haastatteluun vielä ennen päätöksen tekoa. Työsuhde Adeccon kautta on määräaikainen vuoden 2022 loppuun.


Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 7.10.2022 mennessä. Käynnistämme haastattelut jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloittamista. Työt alkavat mahdollisimman pian.


Lisätietoja Adeccon Rauman toimistolta Sini Suolahdelta, puh. 040 664 1447 tai sini.suolahti@adecco.fi


Adeccon työntekijänä voit olla aina varma, että palkanmaksu, lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset. Sinulle kuuluu työterveyshuolto Terveystalossa ja lisäksi työsuhteestasi meillä huolehtii nimetty HR-konsultti.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sini Suolahti, sini.suolahti@adecco.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Shift Assistant

Adecco
27100 Eurajoki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Adecco
Eurajoki
Adecco
Helsinki
Barona HR
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti