Skip to main content

 

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta.

Vahvistamme nyt vesi- ja energialiiketoiminnan yksikköämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen

SIA-suunnittelijaa

Oletko sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun ammattilainen? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa?

Haemme nyt joukkoomme kokenutta SIA-suunnittelun ammattilaista vesi- ja energiahuollon toimituksiin. Erinomaisen lähtökohdan tässä tehtävässä onnistumiselle antaa esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan korkeakoulutus tai aikaisempi kokemus vastaavista töistä. Tässä tehtävässä on myös eduksi, jos sinulla on kokemusta myös työskentelystä logiikka- ja valvomo-ohjelmoinnista sekä sinulta löytyy jo S2-pätevyys. Koulutus- tai kokemuspohjaa tärkeämpää kuitenkin on innostunut asenne tehtävää kohtaan sekä aktiivinen sekä järjestelmällinen ja tarkka työote; olet utelias ja kiinnostunut alan viimeisimmistä teknologioista ja haluat tehdä merkityksellistä työtä tuhansien ihmisten arjen sujuvoittamiseksi.

SIA-suunnittelijana voit työskennellä joko pääkonttorillamme Mikkelissä tai toimistollamme Oulussa. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös etänä, mutta teemme tiiviisti yhteistyötä, joten työ vaatii silloin tällöin matkustamista.

Mitä SIA-suunnittelija tekee Miprolla?

SIA-suunnittelijana pääset osaksi vesi- ja energialiiketoiminnan yksikköämme. Toteutamme monipuolisia vesi- ja energiahuollon kokonaisjärjestelmiä, joiden kokoluokka vaihtelee aina pienistä laajennuksista suuriin laitoskokonaisuuksiin. Päivittäisessä arjessasi työskentelet kiinteästi asiakastoimituksissa sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun parissa itsenäisesti. Apunasi sinulla on kuitenkin alan ehdotonta kärkeä oleva tiimi sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi.

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?

Hae paikkaa jo nyt ennen kuin hakuaika umpeutuu 8.8.2021, osoitteessa https://miprorekry.mepco.fi/MepRekry. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella ma-to klo 9-16 välillä kesä- ja elokuussa tiimipäällikkö Joni Pitkäseltä sähköpostitse etunimi.sukunimi@mipro.fi tai puhelimitse +358 44 749 8320. Heinäkuussa lisätietoja antaa Timo Kakko etunimi.sukunimi@mipro.fi +358 44 749 8312.

SIA-suunnittelija

Mikkeli
Oulu
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 29.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus