Skip to main content

Siistijä pääkaupunkiseudulle

Oletko huolellinen ja tarmokas työntekijä, joka pitää itsenäisestä työstä? Hae nyt - etsimme pääkaupunkiseudulle siistijöitä.

Työn kuvaan kuuluu kohteen siivouksen hoitamista itsenäisesti. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa yleisten tilojen siisteydestä huolehtiminen sekä mahdolliset muut työt. Työhön saa perehdytyksen.

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpitosiivoustehtäviä ja toimistosiivousta. Olethan siis asiakaspalvelutaitoinen, tarkka ja joustava?

Tehtävä edellyttää työkokemusta siivousalalta ja siivouskoneiden käytöstä, sekä englannin kielen taitoa. Alan koulutus katsotaan eduksi.

Käsittelemme hakemuksia myös haun aikana, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi!

Hae paikkaa viimeistään 10.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: riikka.heinonen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Siistijä pääkaupunkiseudulle

Barona HoReCa
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Vesilahti
Barona HoReCa
Oulu
Barona HoReCa
Pirkkala
Barona HoReCa
Vesilahti
Barona HoReCa
Sastamala