Skip to main content

Kartanon Puhtauspalvelut Oy on osa Kaukajärviosuuskunta konsernia joka työllistää noin 120 kiinteistöalan ammattilaista. Puhtauspalveluissa meillä työskentelee reilu 40 ammattilaista puhtauspalveluiden eri asiakaskohteissa. Tuotamme ammattitaitoista ja laadukasta ylläpito- ja perussiivouspalvelua. Meille on kunnia-asia, että henkilöstöllämme on onnistumisen edellytykset työssään ja tämän vuoksi perehdytys tehtäviin tehdään aina huolella sekä työvälineiden kunnosta pidetään huolta.

Haemme Kartanon Puhtauspalvelut Oy:lle jatkuvasti uusia puhtausalan ammattilaisia tai sellaiseksi haluavia. Meillä pääset tekemään monipuolisesti työtä eri asiakaskohteissa. Kohteina meillä on niin kerrostalojen rappukäytäviä kuin toimistorakennuksia sekä asiakkaiden koteja.

Nyt avoinna onkin 5 avointa tehtävää ammattitaitoiselle siivoojalle tai sellaiseksi haluavalle. Tarjolla paikkoja niin täysiaikaisille, kuin osa-aikaisillekin. Työt voit aloittaa mahdollisuuksien mukaan vaikka heti.

Työnlaatu ja asiakaslähtöinen toiminta on meille tärkeitä osa-alueita. Toivommekin, että työntekijämme voivat samaistua siihen, että laadukkaasti tehty työ tuo mukanaan tyytyväiset asiakkaat. Meillä tehdään töitä ilolla. Työt sijoittuvat pääosin Tampereen alueelle, sekä lähikuntiin. Työtä tehdään päivätyönä, maanantai - perjantai välillä, työajat sijoittuvat kello 6-15.

Voit hakea meille, vaikka sinulla ei vielä olisikaan kokemusta puhtauspuolen työstä. Me opastamme sinut työhön. Hyvän perehdyttämisen lisäksi teemme yhteistyötä Tampereen alueen oppilaitosten kanssa. Sinulla on mahdollisuus myös syventää osaamistasi mm. oppisopimuksen turvin.

Täytäthän hakemuksen jo tänään! Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Yhteyshenkilö:

Sari Piispa

siivoustyönjohtaja

sari.piispa@kartanonpp.fi

+ 358 50 3123 263

Outi Pellas

palveluesimies

outi.pellas@kartanonpp.fi

+358 44 742 3418

Siivooja

Tampere
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Barona HoReCa
Pirkkala