Skip to main content

Siivooja

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamistamme ja palveluitamme. 

Työllistämme yli 4 000 ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 345 miljoonaa euroa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Haemme nyt asiakkaallemme Kotikatu Oy:lle ahkeria SIIVOOJIA Vantaan alueelle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme porras- ja yleistilojen siivous. Työaika on arkisin klo 7-15.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja halua tehdä töitä. Liikkuminen kohteiden välillä tapahtuu autolla, joten hakijalla tulee olla vähintään B-ajokortti.

Työn aloitus mahdollisimman pian. Saat kattavan perehdytyksen, hyvät työvälineet ja osaavan esimiehen tuen työllesi. Kotikadulla pääset työskentelemään innostavassa ja mukavassa työyhteisössä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vantaan Jusa Meriläinen, [email protected] puh:0405946694

Hae tehtävää jättämällä hakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työhistoriastasi sekä koulutuksesi. Nämä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae jo tänään!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti