Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Siivooja

Siivooja

Etsimme asiakasyrityksellemme siivoojia koulukohteisiin. Työtehtävät koostuvat ylläpitosiivoustehtävistä. Työssä menestymiseen tärkeintä on reipas ja tekevä asenne. Voit olla kokenut konkari tai vasta aloitteleva siivoustyöstä kiinnostunut tekijä. Työhön saa kattavan perehdytyksen.

Asiakasyrityksemme on iso työllistäjä Suomessa ja heille laadukas työnjälki, tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät ovat tärkeitä. Kyseisessä yrityksessä sinulla on mahdollisuus kerryttää laajaa kokemusta kiinteistöpalvelualan töistä sekö mahdollisuus pidempiaikaiseen työuraan.

Työtehtäviisi kuuluu päivittäinen ylläpitosiivous vaihtelevissa kohteissa. Työssä katsomme hyväksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme:
- Mukavan porukan ja mahdollisuuden pitkäaikaisen työsuhteeseen
- Bonusohjelman jäsenyys Boltin kautta
- Työntekijäedut sovelluksessa

Toivomme hakijoilta:
- Korkeaa työmotivaatiota ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Tiimityötaitoja
- Voimassa olevaa ajokorttia

Aiempi siivoustyön kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Lisäksi kohteiden välillä liikkumisessa helpottaa oman auton käyttömahdollisuus.

Työn kesto ja aika vaihtelee asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti. Lähtökohtaisesti töitä voi olla tarjolla pitkään, mutta kohteet voivat vaihdella työsuhteen aikana. Toivomme löytävämme pitkäaikaisia työntekijöitä, jotka pystyvät sitoutumaan tehtävään.

Lisätietoja kyseisestä työpaikasta ja muista Boltin työmahdollisuuksista antaa rekrytointikonsulttimme Maiju Tyystälä numerosta 050 518 8289 tai sähköpostitse maiju.tyystala@bolt.works.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Siivooja

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus