Skip to main content

Siivooja

Etsimme asiakkaallemme kokoaikaisia ja reippaita PORRASSIIVOOJIA Länsi-Helsingin alueelle!

Asiakkaamme on pitkään siivousalalla toiminut, erityisesti porrassiivouksiin erikoistunut yritys. Porrassiivouksien lisäksi yritys tekee pääkaupunkiseudulla yrityssiivouksia, ikkunoiden pesua sekä muuttosiivouksia. Yrityksen keskeinen arvo toiminnassa on luotettavuus.

Työtehtävässä olet vastuussa rappujen ja asuintalojen yleisten tilojen puhtaanapidosta ja toimit yhdessä parin kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja työtunteja tulee 37,5 viikossa. Työaikasi ovat kuitenkin joustavia, sillä vuoroja voit tehdä esimerkiksi klo 6-14 tai klo 8-16. 

Toivomme hakijalta huolellisuutta, sekä oma-aloitteista ja tehokasta työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus puhtaanapitotehtävistä on eduksesi, muttei välttämätöntä tehtävässä onnistumisen kannalta. Tärkeämpää on motivaatio ja asenne. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi työn liikkuvuuden vuoksi sinulla on oltava B-ajokortti, jotta pääset liikkumaan eri kohteisiin työpäiväsi aikana. Omaa autoa ei työhön kuitenkaan edellytetä. 

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Toivomme, että haluaisit sitoutua työhön pidemmäksikin ajaksi!

Kiinnostuitko? Jätä CV:si järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Siivooja

Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Hailuoto
Hyvinkää
Barona HoReCa
Pirkkala
Barona HoReCa
Lempäälä