Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Siivooja

Siivooja

Bolt yhdistää rakennusalan, teollisuuden, kiinteistöhuollon ja logistiikan työt ja työvoiman uudella tavalla. Tavoitteenamme on saada työ ja työntekijä kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Etsimme oma-aloitteisia ja reippaita SIIVOOJIA keikkatyöhön sekä pidempiaikaisiin keikkoihin Iisalmen alueelle. Kohteet voivat olla mm. ylläpito- ja hotellisiivousta, porrassiivousta sekä muita asiakkaan määräämiä kohteita.

Toivomme, että olet reipas ja oma-aloitteinen, sinusta on mukava nähdä kättesi jälki sekä pidät siisteydestä.

Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työtehtäviin perehdytetään, joten reippaalla asenteella pärjää jo pitkälle. Työkohteissa tarvitset hyvän suomen kielen taidon ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Lisätietoja työtehtävistä antaa:

Ville Asikainen 050 308 1710
ville.asikainen@bolt.works

Miska Lahtonen 050 443 2561
miska.lahtonen@bolt.works

Haku päättyy: 31.1.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!