Skip to main content

Siivooja, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii talvisesonkiin 2022-2023 SIIVOOJIA.

Arctic Snow Hotellissa siivooja työskentelee osana siivoustiimiä vastaten omalla, tärkeällä työpanoksellaan houkuttelevista ja siisteistä majoitusyksiköistä ja yleisistä tiloista. Mikäli sinulla on kokemusta tai halua oppia myös ravintolan tehtäviä, työhön voi sisältyä myös ravintolatyöskentelyä, jolloin tarjolla on kokoaikainen työ. Mikäli olet kiinnostunut tekemään ainoastaan siivousta, työtä on tarjolla on 20-40 tuntia viikossa. 

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta tehtävistä, mutta reipas asenne, aito halu oppia ja yrittää parhaansa ovat tärkeimpiä!

Oma auto helpottaa työmatkojen taittamista Lehtojärvelle. Työ alkaa 1.12.2022 ja päättyy 31.3.2022. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi "Hae työpaikkaa" linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivooja, Arctic Snow Hotel

Lappi
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti