Skip to main content

Siivooja Hämeenlinnan kaupungin Iittalan tiimiin

Rakastamme työtämme - luomme asiakkaillemme aitoja kohtaamisia palvelujen ja ruoan äärellä, joka päivä.

SIIVOOJA HÄMEENLINNAN KAUPUNGIN IITTAALAN TIIMIIN

liity mukavaan joukkoomme ja tule töihin Hämeenlinnan kaupungin  siivouspalveluiden Iittalan tiimiimme.  

Kasvatamme nyt tiimiämme ja etsimme joukkoomme  siivoojaa. Työskentelemme kouluissa ja päiväkodeissa sekä palvelutalokohteessa.

Siivoojan työssäsi vastaat ylläpitosiivouksesta kohteen palvelukuvauksen mukaisesti. Toimit itsenäisessä työtehtävässä, mutta kuitenkin osana palvelutiimiämme, vastaten asiakkaidemme viihtymisestä ja hyvästä palvelukokemuksesta.

Etsimme tiimiimme nyt sekä koko- että osa-aikaista siivoojaa ja työtäkin voi tehdä joko aamu- tai iltapainotteisesti, kerro meille hakemuksessasi millaisesta työstä sinä olisit kiinnostunut. 

MIKSI COMPASSILAISEKSI?

Meillä on hiljattain alkanut uusi kohde ja tarvitsemme osaavia tekijöitä lisää joukkoomme. Rakennamme yhdessä toimivan tiimin, jossa kaikilla on kiva tehdä työtä ja jossa kannustetaan ja pidetään huolta toisistamme. Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta.

MITÄ TOIVOMME SINUN TUOVAN TIIMIIN?

Katsomme eduksesi, että sinulla on koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä siivouksen, puhtaanapidon  parissa. Me mielellämme myös koulutamme sinut tehtävääsi. Sinulla tulee olla kiinnostunut oppimaan uusia asioita, toimimaan asiakkaidemme ja oman tiimisi parhaaksi sekä kantamaan vastuu omasta työstäsi. Olet mukava ja luotettava työkaveri tiimissämme.

HAE NYT JA TULE MUKAAN TIIMIIN!

Hae tehtävään viimeistään 28.11.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Meri-Tuulia Lehtinen meri-tuulia.lehtinen@compass-group.fi ja puh. 046 921 9503.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Siivooja Hämeenlinnan kaupungin Iittalan tiimiin

Hämeenlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus