Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Siivooja Jyväskylään

Siivooja Jyväskylään

Etsimme asiakkaallemme autollista siivoojaa osa-aikaiseen työhön Jyväskylän alueelle.

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset siivoustehtävät kohteissa. Kohteita ovat pääasiassa eri päivittäistavarakaupat Jyväskylän alueella.

Työntekijältä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Perussiivoustaidolla sekä reippaalla ja työhön tarttuvalla asenteella pärjää työssä hyvin.

Työn määrä ja työvuorot ovat vaihtelevia. Viikoittain työtä on maanantaista perjantaihin, päivittäin noin 6-7 tuntia. Satunnaisesti työhön voi sisältyä myös viikonloppuvuoroja.

Työn kesto on alustavasti marraskuun loppuun, mutta hyvälle tekijälle työtä voi olla tarjolla pidempäänkin.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Siivooja Jyväskylään

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus