Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Siivooja Jyväskylään

Siivooja Jyväskylään

Etsimme asiakkaallemme reippaita siivoojia porrassiivoukseen Jyväskylään.

Työ on ylläpitosiivousta, jossa kohteina esimerkiksi rappukäytäviä, kerrostalojen yleisiä tiloja ja liiketiloja. Kohteissa kuljetaan yrityksen autolla ja niissä siivotaan yhdessä työparin kanssa.

Ajokortti ja aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Ne eivät kuitenkaan ole välttämättömiä, vaan työhön tarttuvalla ja reippaalla asenteella pärjää työssä hyvin!

Työtä on arkisin maanantaista perjantaihin noin klo 6-14. Työn kesto on aluksi vuoden loppuun. Reippaalle tekijälle työtä on tarjolla pitempäänkin.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa pian. Työpaikkoja täytetään heti hyvän tekijän löydyttyä.

Haku päättyy: 7.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Siivooja Jyväskylään

Bolt.Works Oy
Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus